Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2015 14:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:53

 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς στην αίθουσα συνε­δριάσεών του στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, στις 6μμ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αλλαγή του νομίμου εκπροσώπου του φορέα υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου «Δημιουργία τουριστικού οδηγού περιοχών του άξονα 3 του Δ. Αγιάς Ν. Λάρισας» με κωδικό 14313Α005 Μέτρο 313Α του Άξονα 3 του ΠΑΑ 2007 – 2013. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 91/2014 (ΑΔΑ: ΒΙΦΦΩ6Ι-ΥΗΩ) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς για την πρόθεση μεταβίβασης από τον ΕΛΓΑ κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή του συστήματος αυτοματισμού αντιχαλαζικής προστασίας, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγιάς, στον Δήμο Αγιάς. (Εισήγηση: Παπακώστας Δημήτριος, προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλ­λοντος και Πολιτικής Προστασίας).

Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2013 της Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΚΑΛΥΨΩ» Δήμου Αγιάς. (Εισήγηση: Βασίλειος Βαλάρης, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης).

Σύσταση επιτροπής προστασίας περιβάλλοντος και ελέγχου κοινο­χρήστων χώρων. Συγκρότηση επιτροπής καθορισμού και ελέγχου της έκτασης του παραχωρούμενου αιγιαλού και παραλίας του Δήμου Αγιάς. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην περιοχή «Σαΐτες» της Το­πικής Κοινότητας Μελιβοίας με σκοπό την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας. Καθορισμός ενιαίας τιμής ζώνης ανά Δημοτική Ενότητα στην επιβολή Τ.Α.Π. Γνωμοδότηση για μεταβολές ή μη στις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στον Δήμο Αγιάς, το σχολικό έτος 2015 – 2016. (Εισήγηση: Βασίλειος Λέτσιος, αντιδήμαρχος).

Έγκριση μετάβασης 10μελούς αντιπροσωπείας του Δήμου Αγιάς στη Μάλτα τον Ιούνιο 2015 στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «AEN_Authentic Europe».  Έγκριση μετάβασης 10μελούς αντιπροσωπείας του Δήμου Αγιάς στη Βουλγαρία τον Ιούλιο 2015 στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «AEN_Authentic Europe». (Εισήγηση: Σωτήριος Μάρκου, εντεταλμένος δημοτικός σύμ­βουλος στον τομέα Αθλητισμού, Νεολαίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμά­των).

Έγκριση έκθεσης Δ’ τριμήνου έτους 2014 για την εκτέλεση του δημοτικού προϋπολογισμού. Αποδοχή και κατανομή ποσού 20.825,00€ από Β’ κατανομή ΣΑΤΑ έτους 2015. Αποδοχή ποσού 3.510,00€ για την εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων του Δήμου Αγιάς που συμμετεί­χαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οι­κονομικού έτους 2015. (Εισήγηση: Ιωάννης Σπανός, προϊστάμενος Τμή­ματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass