ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ - ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΩΣ -30%!

Παρουσίαση της Samsung στην Electronet B.K. Καζάνα!

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2016 8:50

Μια μοναδική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην Electronet B.K. Καζάνα.

Η Electronet B.K. Καζάνα και η Samsung διοργάνωσαν ένα απίθανο happening με πολλές εκπλήξεις, live μουσική και δώρα για όλους χωρίς αγορές, γεγονός που έγινε αποδεκτό από το κοινό με μεγάλο ενθουσιασμό. Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μία μοναδική προσφορά καθώς όλες οι elite τηλεοράσεις και τα πλυντήρια διατέθηκαν με έως και -30% ενώ μπήκαν στην κλήρωση και για τηλεοράσεις Samsung. Νικητές αναδείχτηκαν οι Μπάνταλος Παναγιώτης και η Αγριαδέλη Φαίη.

Όλοι όσοι επισκέφτηκαν το κατάστημα της Electronet B.K. Καζάνα γνώρισαν από κοντά την εξαιρετική ποιότητα εικόνας των νέων SUHD τηλεοράσεων της Samsung και είδαν live τη νέα τηλεόραση KS9000 78’’ με την ποιότητα εικόνας Quantum Dot, τον κομψό σχεδιασμό 360ο και βίωσαν τη βελτιωμένη εμπειρία Smart TV.

Επίσης, είδαν σε λειτουργία για πρώτη φορά στη Λάρισα, τα νέα Addwash πλυντήρια της Samsung. Ποιος είπε ότι μια ξεχασμένη κάλτσα σημαίνει άλλος ένας κύκλος πλύσης; Με το νέο AddWash μπορείτε να προσθέσετε κατά τη διάρκεια της πλύσης ξεχασμένα ρούχα, επιπλέον μαλακτικό ή ρούχα για ξέβγαλμα.

Επιπλέον όσοι πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων Samsung μέχρι τέλος του μήνα κερδίζουν tickets έως 200 ευρώ για να τα εξαργυρώσουν στο κατάστημα της Electronet B.K. Καζάνα ή οπουδήποτε αλλού.

Οι άνθρωποι της Electronet B.K. Καζάνα ευχαρίστησαν το κοινό για την άμεση ανταπόκρισή τους και υπόσχονται πως θα επαναλάβουν και στο μέλλον τέτοιες εκδηλώσεις.

Electronet B.K. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου πίσω από τα ΚΤΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass