ΣΤΟΝ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ

Υποδοχή Τίμιας Κάρας παρουσία μητροπολίτη και πλήθος πιστών

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2016 10:53

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα και παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου, εκπροσώπων τοπικών αρχών και πλήθους πιστών έγινε χθες το απόγευμα η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου του εν Βουνέ(αι)νοις,

στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα των Βουνέ(αι)νων, τόπο μαρτυρίου του Αγίου. Την Τιμία Κάρα κόμισε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Άνδρου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής: Σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 7:30 π.μ. – 9:30 π.μ. ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, 12 μ. παρακλητικός Κανών ενώπιον της Τίμιας Κάρας του Οσιομάρτυρος Νικολάου, 5 μ.μ. εσπερινός – παρακλητικός Κανών ενώπιον της Τίμιας Κάρας του Οσιομάρτυρος Νικολάου. Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 7:30 π.μ. – 9:30 π.μ. ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, 12 μ. παρακλητικός Κανών ενώπιον της Τίμιας Κάρας του Οσιομάρτυρος Νικολάου, 5 μ.μ. Ακολουθία Ιερού Ευχελαίου, 8:30 μ.μ. – 00:30 π.μ. ιερά Αγρυπνία προεξάρχοντος του σεβασμιοτατου κ. Τιμόθεου. Σάββατο 22 Οκτωβρίου 7:30 π.μ. – 9:30 π.μ. ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, 12 μ. παρακλητικός Κανών ενώπιον της Τίμιας Κάρας του Οσιομάρτυρος Νικολάου, Αγιασμός, 5 μ.μ. Εσπερινός – Χαιρετισμοί ενώπιον της Τίμιας Κάρας του Οσιομάρτυρος Νικολάου. Κυριακή 23 Οκτωβρίου 7:30 π.μ. – 9:30 π.μ. ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, 12 μ. αναχώρηση της Τίμιας Κάρας του Οσιομάρτυρος Νικολάου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass