ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

Συλλαλητήριο με αφορμή το Eurogroup

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2015 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:42

Πρόσκληση για συλλαλητήρια "για τη δημοκρατία, το χρέος και την αξιοπρέπεια" στη Λάρισα, με αφορμή τη στάση των εταίρων και δανειστών της Ελλάδας, απευθύνουν μέσω του Facebook χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται πως ανάλογο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας είχε διοργανωθεί την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, ενώ η πρόσκληση αφορά στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, τόσο την ερχόμενη Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, που συνεδριάζει εκτάκτως το Eurogroup αλλά και για την ερχόμενη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, όπου επιχειρείται η διοργάνωση πανευρωπαϊκού συλλαλητηρίου.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές "την ώρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ''ελληνικού χρέους '', κατάμεστες πλατείες σε όλη τη χώρα θα αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass