Μια απάντηση στους ΑΝΕΛ Λάρισας για τη δημοσκόπηση

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2015 18:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:01

Απάντηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες για όσα κατήγγειλαν για την εγκυρότητα δημοσκόπησης που αναρτήθηκε σε ιστότοπο έδωσε σήμερα τόσο ο ιστότοπος larissanet όσο και η εταιρία δημοσκοπήσεων VPRC.

Όπως αναφέρει στην απάντησή της η διεύθυνση του ιστότοπου «Στην ανάρτηση της larissanet δημοσιεύθηκε μέρος της δημοσκόπησης που διενήργησε στο ν. Λάρισας η VPRC (κι όχι η V-POLITIS, όπως εκ παραδρομής δημοσιεύθηκε και διορθώθηκε), στις 15 Ιανουαρίου 2015. Ολόκληρη η δημοσκόπηση θα δημοσιευθεί στην έντυπη Larissanet στο φύλλο της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015. Όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούν και δεν αγγίζουν τη larissanet.gr»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ VPRC

Σε σχέση με την ανακοίνωση της ΑΝΕΛ Λάρισας η εταιρία VPRC σημειώνει:

«Η εταιρεία Vpolitis αποτελεί τη διάδοχη κατάσταση της εταιρείας  VPRC. To σύνολο της τεχνογνωσίας και της εμπειρία που  διαθέτει η VPRC, και το έμψυχο δυναμικό συνιστούν την υπόσταση της VPolitis. Από παραδρομή αναφέρθηκε το όνομα της VPolitis.  Αν και  δεν υπάρχει καμία διαφορά στη προσέγγιση της ερευνητικής μεθοδολογίας οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας στο Νομό Λάρισας διέπονται από την ίδια αξιοπιστία. Απλά υπενθυμίζουμε τις προγνώσεις τις VPRC στις εθνικές εκλογές του  2004,2007 και 2009 και 2012. Επίσης εκ των αποτελεσμάτων των εκλογών προέκυψε ξεκάθαρα ότι η VPRC σε αυτές τις  εκλογικές αναμετρήσεις δεν είχε καμία συμμετοχή σε προσπάθειες ποδηγέτησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου βρίσκονται πολύ κοντά και όλες οι προβλέψεις θα κριθούν εκ του αποτελέσματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass