ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Να υπαχθούν έμποροι –επαγγελματίες στο νόμο Κατσέλη

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2015 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:56

Να υπαχθούν και οι έμποροι –ελ. επαγγελματίες στον Νόμο Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας πρότεινε για ακόμα μία φορά ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Εμπορικό Κέντρο της Λάρισας. Οι καταστηματάρχες εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εμπόρων με βασικό τα χρέη τους προς τους ασφαλιστικούς οργανισμούς (ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ) αλλά και προς τις τράπεζες.

Απ΄ τη μεριά του ο Βασίλης Κόκκαλης παρουσίασε το πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τόνισε πως προέχει η προστασία της επιχείρησης και της πρώτης κατοικίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κόκκαλης τόνισε: «Η αδικία που υφίστανται μέχρι σήμερα οι έμποροι πρέπει να αποκατασταθεί. Δυστυχώς γι΄αυτούς δεν υπάρχει νομικό οπλοστάσιο για την προστασία της πρώτης τους κατοικίας και σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη ύφεση αλλά και τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία το μέλλον των μικρομεσαίων εμπόρων είναι δυσοίωνο. Τα 4 μέτρα τα οποία δεν κοστίζουν και πρέπει να ληφθούν άμεσα είναι: Προστασία της πρώτης κατοικίας και για τους εμπόρους. Πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Άμεση παύση των μέτρων κατάσχεσης και ποινικής δίωξης απ’ τα ασφαλιστικά ταμεία. Αναμόρφωση του "Τειρεσία" ώστε να μπορέσουν να δανειοδοτηθούν οι έμποροι όχι μόνο με μετρητά αλλά και με τη χορήγηση «μπλοκ» επιταγών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass