ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ: «Εκβιαστικά διλλήματα και ιδεολογική τρομοκρατία»

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 20:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:56

 

Με αφορμή τις εκλογές από την Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) - Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) τονίζεται πως «λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και η πολιτική ζωή της χώρας κατακλύζεται από εκβιαστικά διλλήματα και ιδεολογική τρομοκρατία».

Η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. αποτελεί την πλέον μισητή κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Είναι ζήτημα τιμής για τον ελληνικό λαό να μαυρίσει τα Μνημονιακά συνεταιράκια, να τους στείλει πραγματικά στα εκλογικά τάρταρα.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να σηκώσει το γάντι της σύγκρουσης, υποκύπτει σε κάθε δίλλημα που του θέτουν απαντώντας πως δεν αμφισβητεί τίποτα από τα «Ιερά και τα όσια» των επιλογών τους. Περιγράφει μια ειδυλλιακή κατάσταση στην οποία και ο ελληνικός λαός θα απαλλαχτεί από τα Μνημόνια και οι δανειστές δεν θα θυμώσουν!

Καλούμε κάθε αγωνιστή, κάθε ριζοσπάστη, κάθε αριστερό να σκεφτεί αν θέλει να δώσει νέες «λευκές επιταγές», αν θέλει να σημάνει αγωνιστικό σιωπητήριο με την αντικαπιταλιστική αριστερά λεηλατημένη εκλογικά και το λαό ανοργάνωτο – θυσία στο βωμό του «να φύγουν αυτοί» με κίνδυνο να μείνει η πολιτική τους…

Απευθύνουμε στον εργαζόμενο λαό αγωνιστικό κάλεσμα σύγκρουσης με τις αιτίες της κρίσης, καταδίκης της ουσίας όσων βιώνουμε με μαζική υπερψήφιση του Ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass