Έργα ανάπλασης στον Πλαταμώνα

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 14:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:56

 

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ Του Κώστα Τσόλα

Σημαντικές παρεμβάσεις με  έργα ανάπλασης πραγματοποιούνται στο κέντρο του Πλαταμώνα ενόψει  των γιορτών της Αποκριάς, του Πάσχα, αλλά και για την θερινή περίοδο. Ο Πλαταμώνας παραμένει δημοφιλής τουριστικός προορισμός όχι μόνο σε πανελλαδικό επίπεδό, αλλά γενικότερα για τα Βαλκάνια, άλλες χώρες της Ευρώπης, και τελευταία  και για τη Ρωσία.  Οι πρώτες σημαντικές  επισκέψεις από το εξωτερικό  αναμένεται να αρχίσουν  την Άνοιξη.

 Η νέα δημοτική αρχή του Δήμου  Δίου – Ολύμπου, με δήμαρχο τον κ. Κώστα Δημόπουλο,  και αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας τον  κ. Δημήτρη Γουλάρα, όπου διοικητικά  υπάγεται ο Πλαταμώνας, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων τους, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Πλαταμώνα, ένα από τα πλέον δημοφιλή τουριστικά θέρετρα  με σύγχρονες τουριστικές υποδομές και χιλιάδες κλίνες έτοιμες να  υποδεχτούν τουρίστες και επισκέπτες γενικότερα για όλα τα βαλάντια και όλες τις απαιτήσεις.

 Αυτό διάστημα  με πρωτοβουλία του Δήμου Δίου – Ολύμπου και της Τοπικής Ενότητας Πλαταμώνα με μπροστάρηδες τον πρόεδρο κ. Στέλιο Μπόζα και το Τοπικό Συμβούλιο  πραγματοποιούνται    έργα αναβάθμισης της εικόνας του οικισμού, καθαρισμού και γενικότερα έργα η ολοκλήρωση των οποίων θα δώσουν ακόμα καλύτερη εικόνα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο φακός της «Ε» κατέγραψε εργασίες με την επίβλεψη του κ. Μπόζα  εκατέρωθεν της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής η οποία σε όλο το μήκος που διέρχεται  τις κατοικημένες περιοχές  και είχαν μετατραπεί σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο δίνοντας μια πολύ κακή εικόνα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass