ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ…

Να ανατείλουν καλύτερες μέρες

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

Mε το μυαλό στραμμένο στη δοκιμαζόμενη ιδιαίτερη τους πατρίδα και με την ελπίδα πως σύντομα θα ανατείλουν καλύτερες μέρες και για την Κύπρο και για την Ελλάδα, τήρησαν και φέτος το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας, μέσα σε μια ιδιαιτέρως ευχάριστη ατμόσφαιρα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Dinani» οι Έλληνες Κύπριοι της Λάρισας, παρουσία πολλών επισήμων, μελών και φίλων του Συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον εκπρόσωπο του σεβασμιότατου. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αυγουστή, ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες ευχές αναφέρθηκε στην κοινή δύσκολη πορεία της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για να ανατείλουν καλύτερες μέρες για ολόκληρο τον ελληνισμό. Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους του περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Παπαδημόπουλος και εκ μέρους του δημάρχου Λαρισαίων ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Σούλτης. Και οι δύο τους ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και μαζί με τις ευχές τους για καλό νέο έτος, εξήραν την πλούσια από κάθε άποψη δράση του Συλλόγου και έστειλαν μήνυμα ενότητας και ευχές για καλύτερες μέρες για τη δοκιμαζόμενη πατρίδα και την ημικατεχόμενη Κύπρο.

Παρευρέθηκαν ακόμη: Εκ μέρους του διοικητού 1ης Στρατιάς ο υποστράτηγος κ. Ρέσκος Δημήτριος, εκ μέρους του Αρχηγού Α.Τ.Α. ο υποπτέραρχος κ. Αστρεινίδης Σίμος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Τάχος, οι υποψήφιοι των ΑΝΕΛ κ.κ. Β. Κόκκαλης και Στ. Γατής, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου και δημ. σύμβουλος κ. Ντ. Διαμάντος, ο διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ν. Ράπτου κ. Νίκος Ράπτης, οι πολεμιστές Κύπρου κ.κ. Ε. Διβράμης, Λ. Πλίτσης, Κ. Ρουμελιώτης και Μανώλης Τούλιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κ. Βασίλειος Φραγκογιαννάκης., εκπρόσωπος της Λ.Ε.Κ. Λάρισας κ. Γ. Κάκας, ο χοροδιδάσκαλος κ. Γ. Τσιπλακούλης, ο συγγραφέας Ζωή Καλαφάτη, ο πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Λάρισας (Φ.Ε.ΚΥ.Λ.) κ. Θέκλιος Θωμά κ.ά. Συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών και φίλων του Συλλόγου, καθώς και των Ελλήνων Κυπρίων φοιτητών. Βασίλεψε η Φλώρα Γεωργίου Δασταυρίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass