ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στη Θεσσαλία χτυπά η «καρδιά» του Κινήματος

* Ποιοι κατέρχονται με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 9:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

Tου Δημήτρη Βάλλα

«Σήμερα στη Λάρισα, στην καρδιά της Θεσσαλίας, χτυπά η καρδιά του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Συντονίζεται με τον χτύπο της καρδιάς και χιλιάδων δημοκρατών προοδευτικών πολιτών που βλέπουν πως μπορούν επιτέλους να εκφραστούν.

Να μιλήσουν. Να οραματιστούν και πάλι. Να παλέψουν οργανωμένα για τις αρχές και τις αξίες τους που δεν πουλήσανε στα παζάρια των σκοπιμοτήτων. Που ελπίζουν, που δεν θέλουν να παρακολουθούν αδρανείς, που θέλουν να αγωνιστούν για αυτά που υπηρετήσανε και ελάχιστοι προσπάθησαν να τα απαξιώσουν.

Σήμερα συναντιόμαστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για να επιβεβαιώσουμε την απόφασή μας να δώσουμε τη μάχη για την Ανεξαρτησία, τη Δημοκρατία και τη μεταπελατειακή Ελλάδα.

Την Ελλάδα που σέβεται τους πολίτες της, που στηρίζεται σε βασικές αρχές ισονομίας, που αλλάζει συνειδητά τα αίτια που την οδήγησαν στην τελευταία περιπέτεια, που σχεδιάζει το επόμενο βήμα, με σιγουριά, ελπίδα και αισιοδοξία.

Σήμερα συναντιόμαστε για να επιβεβαιώσουμε τον μοναδικό και αναντικατάστατο ρόλο των Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη νέα πορεία της χώρας».

Με αυτή την εισαγωγή και διά στόματος του υπεύθυνου Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Βασίλη Ραούλη παρουσιάστηκαν χθες μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οι υποψήφιοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για τον Νομό Λάρισας.

Στη συγκέντρωση που παρακολούθησαν πολλοί Λαρισαίοι και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στη γωνία των οδών Παναγούλη και Ρούσβελτ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής Φίλιππος Σαχινίδης.

Συγκεκριμένα οι έντεκα που κατέρχονται με το ΚΙΝΗΜΑ και που παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά είναι: Γκάτσικος Αλέξανδρος, Ζαούτσος Ν. Γεώργιος, Καγκελάρης Kων/νος, Κουτσούκη Αγλαΐα (Λίλια), Μαυραντζά-Τοπαλίδου Νανά (Μαρία - Αθηνά), Ντούλας Χρ. Βασίλης, Παπανώτας Στέφανος, Σακοράφα Ελένη του Αλεξάνδρου, Σαχινίδης Φίλιππος, Τσιουβελακιδης Χαρίλαος, Τσιοφλίκης Μιλτιάδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass