Καθάρισαν το πάρκο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2016 11:10

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, "Καθαρισμός Πάρκου Αλκαζάρ» στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Δεκάδες συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 1ης Δημοτικής Κοινότητας και συμμετείχαν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στο καθαρισμό του πάρκου Αλκαζάρ, από τα σκουπίδια που κάποιοι συμπολίτες μας "ξέχασαν" πίσω τους.

Ο Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας κ Γεώργιος Δαούλας ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους - εθελοντές, τα παιδιά και ιδιαιτέρως: τους φίλους-εθελοντές «Η Νέα Ακρόπολη Λάρισας» (Διεθνής Πολιτιστικός και Φιλοσοφικός Οργανισμός), η ομάδα εθελοντών του ΠΡΟΣΦΕΡΩ Λάρισας, τον πρόεδρο και τα μέλη του Μ.Ε.Σ Αγίου Θωμά, τον πρόεδρο και τα μέλη του Ε.Μ.Σ Πελασγός, την πρόεδρο της 4ης Δ.Κ. κ.. Ευαγγελία Αργυροπούλου , την Αναπληρώτρια πρόεδρο της 3ης Δ.Κ. κ. Έφη Κιβρακίδου, καθώς και τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν με ανιδιοτέλεια στον καθαρισμό του πάρκου.

 

ALKAZAR2

 

 

ALKAZAR3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass