ΟΜΙΛΙΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

«Κομμένο στα μέτρα της ΕΕ, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:51

 

Συγκέντρωση στην Αγιά με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Ρίζο Μαρούδα και Γιάννη Κασίδα, διοργάνωσε το ΚΚΕ. Με τον κ. Μαρούδα να σημειώνει μεταξύ άλλων ότι  «τελευταία μαζί με τα περί ανοχής του ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που αναμασούν τα στελέχη του, ακούσαμε και τον πρόεδρό του να λέει με περίσσιο θράσος πράγματι, ότι θεωρεί αδιανόητο το ΚΚΕ να σφυρίζει κλέφτικα, να απέχει από αυτή την ιστορική στιγμή!

Όμως, ανοχή, σημαίνει εντολή σε κυβερνητικό πρόγραμμα. Και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ΕΕ, των μονοπωλίων.  Ανοχή ζητάει ο Τσίπρας για να εφαρμόσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που όπως λέει « απελευθερώνει τον λαό από τα βαριά δεσμά του μνημονίου, σημαίνει κατάργηση όλων των εφαρμοστικών αντιλαϊκών νόμων κι αυτό δεν υπάρχει πουθενά στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Απελευθέρωση από τα βαριά δεσμά του μνημονίου σημαίνει δίνω πίσω στον λαό ό,τι του πήραν με το μνημόνιο. Ούτε αυτό υπάρχει στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις εκλογές στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για να ανοίξουμε τον δρόμο για τη μοναδική λύση του λαού. Για να μην ξεγελάσουν και πάλι τον λαό. Γιατί το ΚΚΕ αποτελεί τη δύναμή του, χωρίς υποχωρήσεις και παλινωδίες, πρωτοστατεί στην οργάνωση του αγώνα του λαού για την κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων και την κατάκτηση των απωλειών. Γιατί παλεύει  ενάντια στη συμμετοχή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και πολέμους. Παλεύει για να απομονωθεί και να ηττηθεί η φασιστική ιδεολογία και δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής» κατέληξε ο ομιλητής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass