Πανηγυρίζουν ναοί του Αγίου Αθανασίου

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2015 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

Πανηγυρίζουν αύριο ιεροί ναοί του Αγίου Αθανασίου και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις αρχίζουν σήμερα, με τα εξής προγράμματα:

ΛΑΡΙΣΑ: Στον ενοριακό ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Λάρισας σήμερα το απόγευμα, στις 6:30, θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου. Αύριο Κυριακή το πρωί στις 7 θα τελεστούν ο όρθρος και η αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6, θα τελεστούν ο μεθέορτος εσπερινός, η παράκληση του Αγίου Αθανασίου και θα διαβαστεί το ύψωμα του αγίου.

ΟΔΟΣ ΡΟΪΔΟΥ: Πανηγυρίζει αύριο Κυριακή το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου (Άγιος Θανασάκος), στην οδό Ροΐδου της Λάρισας. Σήμερα το απόγευμα στις 5 θα ψαλεί εσπερινός και αύριο το πρωί 7.30- 19, θα τελεσθεί θεία λειτουργία.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Πανηγυρίζει αύριο Κυριακή ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου Τερψιθέας. Στις 6 το απόγευμα σήμερα θα ψαλεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και αύριο το πρωί πανηγυρική θεία λειτουργία.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ: Πανηγυρίζει ο Ιερός Κοιμητηριακος Ναός Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου της Αμυγδαλέας και σήμερα Σάββατο, στις 5 μ.μ. θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Αύριο Κυριακή, θα ψαλεί ο όρθρος και η θεία λειτουργία.

ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ: Πανηγυρίζει ο ιερός ναός Αγίου Αθανασίου στο κοιμητήριο του Ομορφοχωρίου. Σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα, θα ψαλεί μέγας εσπερινός και την Κυριακή το πρωί, πανηγυρική θεία λειτουργίας.

ΔΕΝΔΡΑ: Πανηγυρίζει ο Άγιος Αθανάσιος Δένδρων και σήμερα Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα, θα ψαλεί εσπερινός. Αύριο το πρωί θα τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία.

ΖΑΠΠΕΙΟ: Αύριο Κυριακή πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου στο Ζάππειο του Δήμου Κιλελέρ. Σήμερα Σάββατο το απόγευμα και ώρα 6 θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία και αύριο Κυριακή 7-10:30 π.μ. θεία λειτουργία, με θείο κήρυγμα και αρτοκλασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass