Οι δύο μέσα, οι τρεις έξω, για το χρηματοκιβώτιο

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2015 22:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

 

Δύο εκ των πέντε συνολικά κατηγορουμένων, για την κλοπή χρηματοκιβωτίου στη Λάρισα, κρίθηκαν σήμερα αργά το μεσημέρι, προσωρινά κρατούμενοι. Οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Η απολογία τους και η όλη διαδικασία, ήταν πολύωρη και στο χώρο των δικαστηρίων είχε συγκεντρωθεί πλήθος συγγενών των κρατουμένων, που περιφρουρούνταν από αστυνομικούς. Με το άκουσμα της είδησης της προσωρινής κράτησης των δυο, αρκετοί άρχισαν να φωνάζουν και γυναίκες έκλαιγαν, αλλά απομακρύνθηκαν γρήγορα από τους αστυνομικούς, εκτός μεγάρου.

Η κλοπή του χρηματοκιβωτίου, από πρατήριο υγρών καυσίμων της Λάρισας, έγινε στις 3 το πρωί της Τρίτης 13 Ιανουαρίου και οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει λίγο πριν, στη Λάρισα. Το χρηματοκιβώτιο δεν κατάφεραν να το ανοίξουν και το μετέφεραν και απέκρυψαν σε εγκαταλειμμένο σπίτι, στη συνοικία Νέας Σμύρνης της Λάρισας, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς. Επίσης βρέθηκαν και τα χρήματα που είχαν αρπάξει από την ταμειακή μηχανή του πρατηρίου. Οι συλλήψεις των πέντε, έγιναν τμηματικά λίγες ώρες, μετά. Ορισμένοι εκ των πέντε, εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις στη Λάρισα και την Ημαθία, από τον Ιούνιο του 2004.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass