Επίσκεψη αγάπης στο «Κρίκκειο» ορφανοτροφείο

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2015 16:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Το «Κρίκκειο» ορφανοτροφείο θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, προσφέροντας χαρά και ανέμελες στιγμές στα κορίτσια που φιλοξενούνται σε αυτό, επισκέφθηκαν τα λυκόπουλα του Αμπελώνα και της 3ης Αγέλης Λάρισας.

Ήταν μια ημέρα που οι πρόσκοποι βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο σπίτι των κοριτσιών και αφού έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα «ταξίδεψαν» σε όλο τον κόσμο, παίζοντας παιχνίδια χαρακτηριστικά των ηπείρων που επισκέπτονταν.

Με αυτό τον τρόπο γνωρίστηκαν τα παιδιά μεταξύ τους, γίνανε φίλοι, αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις, έψαξαν για να βρουν λέξεις γεμάτες νόημα και ουσία, για να στείλουν όλα μαζί το μήνυμα της γης. Φιλία, αγάπη, ελπίδα, χαρά, ειρήνη ήταν τα συναισθήματα που πλημμύρισαν τις παιδικές ψυχές.

Η ημέρα συνεχίστηκε με από κοινού γεύμα που είχαν ετοιμάσει οι πρόσκοποι και τελείωσε με τις καλύτερες ευχές των παιδιών, δίνοντας την υπόσχεση να ξαναβρεθούν για να ζήσουν καινούργιες περιπέτειες, να παίξουν και πάλι μαζί.

Η Αφροδίτη, η Ηλιάνα, η Χρύσα, η Αθανασία, η Βασιλική, η Βαρβάρα, η Ξένια, η Μαρία, η Βασιλική, η Αναστασία μαζί με τους προσκόπους έζησαν ξέγνοιαστα στο φιλόξενο χώρο του «Κρίκκειου» που φροντίζουν με πολύ μεράκι οι κυρίες του ιδρύματος όλο το 24ωρο.

Ήταν μια δράση αγάπης και ανθρωπιάς. Μια δράση που βασίζεται στην ιδέα του Προσκοπισμού, την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass