ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 22ΧΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ

Πουλούσαν κουβέρτες και ξάφριζαν ηλικιωμένους

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2016 1:35

 

Ενας 22χρονος Τυρναβίτης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του, ηλικίας 43 και 24 ετών. Ο 22χρονος συνοδευόμενος από τον 24χρονο ξάδελφο του και τον 43χρονο θείο τους, πήγαν προχθές το πρωί στον Τύρναβο και προσποιούμενοι ότι ήθελαν να πουλήσουν... κουβέρτες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν 89χρονο. Κάτι που κατάφεραν σε βάρος 76χρονης στο Λουτρό του Δήμου Κιλελέρ, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, την ώρα που ο ένας δράστης προσπαθούσε να πείσει την 76χρονη να αγοράσει κουβέρτα, ο άλλος δράστης μπήκε στο σπίτι και έκλεψε 500 ευρώ.

Πολίτες ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για τους τρεις δράστες και έτσι το αυτοκίνητό τους εντοπίσθηκε στον Τύρναβο όπου συνελήφθη ο 22χρονος. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες, τόσο στις 27 Απριλίου στο Νέο Περιβόλι όσο και στις 4 Μαϊου στους Αγ. Αναργύρους «διέπραξαν δύο ακόμη κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, από τους οποίους αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass