Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ:

«Αργήσατε κ. Μανώλη...»

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2016 0:33

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

«Ακολούθησαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες και συναντήσεις με τους ιθύνοντες του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α.Ε από τη δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών και προσωπικά από τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο έτσι κατορθώθηκε να υπάρξει προφορική δέσμευση της εταιρίας για τη λειτουργία και 2ου γραφείου στον Δήμο και συγκεκριμένα στο Συκούριο».

Αυτά και πολλά άλλα στοιχεία αναφέρονται σε επιστολή του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου σε απάντηση στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών σχετικά με το «Γραφείο Κτηματολογίου στο Συκούριο»

Επίσης στη σχετική δήλωση του κ. Κολλάτου για την προηγηθείσα δήλωση του κ. Μανώλη για το θέμα ο δήμαρχος Τεμπών σημειώνει: Πανηγυρίζει (ο κ. Μανώλης) τη δημιουργία Κτηματολογίου στο Συκούριο που παρεμπιπτόντως λειτουργεί εδώ και 10 μερες κάτι που με σύνεση και μεθοδικότητα κατάφερε η δημοτική αρχή.

Με επιστολή μας προς την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε., στις 10 Φεβρουαρίου ζητήσαμε τη λειτουργία δύο γραφείων κτηματογράφησης αφ' ενός λόγω της ύπαρξης πολλών δικαιωμάτων και αφετέρου λόγω της γεωμορφολογίας του Δήμου μας προτείνοντας την έδρα του πρώην Δήμου Νέσσωνα το Συκούριο.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Φεβρουαρίου κατά την ενημέρωση μου προς το Σώμα αναφέρθηκα στη θετική αυτή εξέλιξη και την επίτευξη του στόχου μας. Τώρα βέβαια μετά από 2,5 μήνες ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης το συνειδητοποίησε και προσπαθεί όπως κάνει συνήθως να οικειοποιηθεί κάτι που δεν του ανήκει.

Κατανοούμε το άγχος και τις ανασφάλειες που προσπαθεί να πείσει-αν και είναι ακόμη νωρίς-ότι μπορεί να παραμείνει επικεφαλής στις αυτοδιοίκητες εκλογές του 2019!».

Και ο κ. Κολλάτος καταλήγει: «Κλείνοντας να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται να επανέλθουμε στο θέμα γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να εστιάσουμε στην εκτέλεση εμπράγματων συναλλαγών και την εν γένει εξυπηρέτηση των δημοτών μας και όχι στη στείρα αντιπαράθεση που επιδιώκει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας με σκοπό την αυτοπροβολή του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass