Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ:

«Όχι στο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στον Πυργετό»

* Παράπονα και από την περιοχή του Πλαταμώνα

Δημοσίευση: 28 Απρ 2016 0:55

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Την αγανάκτησή του, την πικρία του καθώς και τη συμπαράστασή του στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Κάτω Ολύμπου, που πλήττονται από την επικείμενη κατάργηση του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Πυργετό εκφράζει ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και τα μέλη του συνδυασμού που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με επιστολή του ο κ. Μανώλης και τα στελέχη του συνδυασμού σημειώνουν ότι σαν αντιπολίτευση του Δήμου Τεμπών εκφράζουν την αγανάκτησή τους , την πικρία τους για την δραματική αυτή εξέλιξη και συνεχίζουν σημειώνοντας ότι στηρίζουν τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής με την οποία έχουν ένα κοινό σκοπό, τη συνέχιση λειτουργίας του καταστήματος.

 Και συνεχίζουν: «Αναλάβαμε πρωτοβουλία σαν «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ», επικοινωνήσαμε με πολιτικά και τραπεζικά στελέχη και έχουμε την αίσθηση ότι θα επικρατήσει σύνεση από πλευράς της διοίκησης της Τράπεζας και θα αποφασίσει τη συνέχιση της κανονικής λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας, το οποίο εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους των πρώην Δήμων Κάτω Ολύμπου, Ευρυμενών και τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Αν. Ολύμπου, διότι λόγω έλλειψης καταστήματος Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή τους εξυπηρετούνται από το εν λόγω κατάστημα. Επίσης εξυπηρετούνται και εκατοντάδες επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής με έντονη αγροτική και τουριστική δραστηριότητα.

Αν όμως η εξέλιξη, την οποία και απευχόμαστε, είναι διαφορετική, δηλαδή αποφασισθεί η κατάργηση της Τράπεζας, θα αναλάβουμε πρωτοβουλία σαν «Νέα Δύναμη» και καλούμε τους κατοίκους και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, σε εγρήγορση, έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις. Με μπροστάρη όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών».

Εκτός του κ. Μανώλη τη δήλωση στην «Ε» υπογράφουν και τα στελέχη του συνδυασμού Γιάννης Βλάγκας, Παναγιώτης Γκατζόγιας, Χρήστος Κακαγιάννης, Θανάσης Καραναστάσης, Γιώργος Κυρίτσης, Δημήτρης Μαϊμάρης, Γιώργος Νικολάου, Γιώργος Ντόντος και Θωμάς Τζέκας.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Τέλος επιχειρηματίες του Πλαταμώνα αλλά και Λαρισαίοι που έχουν επαγγελματική δραστηριότητα σε Πλαταμώνα και Νέους Πόρους, αλλά και πολίτες που διατηρούν ακίνητα στην περιοχή διαμαρτύρονται για το ενδεχόμενο του κλεισίματος του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Πυργετό και αυτό γιατί αν και ανήκουν σε άλλο νομό, την Πιερία, εξυπηρετούνται άψογα στον Πυργετό, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να απευθύνονται στο αντίστοιχο κατάστημα της τράπεζας στο Λιτόχωρο, πολύ πιο μακριά από τις δραστηριότητές τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass