ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Βοήθεια για τους πρόσφυγες από τους παλαιούς προσκόπους της Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Απρ 2016 0:01



Δύο φορτηγά με βοήθεια για τους πρόσφυγες, από τους παλιούς προσκόπους της χώρας- το ένα από τη Λάρισα- έφτασαν χθες το βράδυ στο Κιλκίς. Χθες το μεσημέρι, στον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ Λάρισας (Νιαβής), στο προερχόμενο από την Αθήνα και Λαμία φορτηγό, προστέθηκε το λαρισινό, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννη. Η βοήθεια από τη Λάρισα, ήταν αποτέλεσμα προσφορών φορέων, δημοτών, προσκόπων, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Ενεργών Πολιτών, με συντονιστή τον Δήμο Λαρισαίων. Στα δέματα συμπεριλαμβάνονταν ρουχισμός, παπούτσια, παιδικές τροφές και άλλα τρόφιμα.
Η πρωτοβουλία ήταν της Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.) του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ), η οποία μαζί με τις κατά τόπους Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων, διοργάνωσαν τη δράση «Αλυσίδα προσφοράς για τους πρόσφυγες», με τελική κατάληξη το Κιλκίς. Η βοήθεια, θα διανεμηθεί από τους αρμόδιους φορείς του Κιλκίς, οι οποίοι έχουν την ευθύνη σωστής διαχείρισης και δίκαιης κατανομής στους ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια. Η αποστολή εντασσόταν στο πλαίσιο του έργου που έχει αναλάβει το Σ.Ε.Π. από το 2015, για τη στήριξη των προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Το φορτηγό από τη Λάρισα πρόσφερε ο παλιός πρόσκοπος κ. Δαυίδ Ζακάρ και με συνοδό τον κ. Κων. Μαργκά οδηγήθηκε στο Κιλκίς. Την αποστολή συνόδευε από την Αθήνα, ο πρόεδρος της ΚΕΠΠΕ κ. Δημ. Μαναράκης, επικεφαλής επιτροπής παλαιών προσκόπων. Η παράδοση του φορτηγού με τη βοήθεια από τη Λάρισα, έγινε από τον αρχηγό της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων κ. Μωυσή Μανουάχ, τις υπαρχηγούς κ. κ. Άντα Γραβάνη και Μαίρη Ζορτού και ομάδα παλαιών προσκόπων. Στη σύντομη τελετή ο αντιδήμαρχος κ. Δημ. Δεληγιάννης υπογράμμισε τη σταθερή βοήθεια των προσκόπων, με διάφορους τρόπους, όλο αυτό το διάστημα, προς τους πρόσφυγες, που βρίσκονται στην περιοχή της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass