Η Θ. ΚΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ UNESCO

«Λειτουργούμε εθελοντικά χωρίς προσωπικό όφελος»

Δημοσίευση: 24 Απρ 2016 4:37

 

«Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσω της έγκριτης εφημερίδας σας, «πομπώδεις» παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με παράθεση μάλιστα «φωτογραφιών» των παραιτηθεισών κυριών και δη για λόγους, δήθεν «δεοντολογικούς», όλως αόριστα. Πλην όμως το αόριστο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ταυτίζεται με το αιχμηρό, τυχόν δε τέτοια εκδοχή είναι, αν μη τι άλλο, τελείως αυθαίρετη και αστήρικτη» επισημαίνει η πρόεδρος της Unesco Λάρισας Θεοδώρα Κάλλα σημειώνοντας:

«Παραμένουν όμως αναπάντητα ερωτήματα: Γιατί επί ενός 7μελούς Δ.Σ., οι 4 παραιτηθείσες αντί να επιδιώξουν μέσα στο Δ.Σ. θεσμικά τον διάλογο και την επικράτηση, λόγω της πλειοψηφίας τους, των απόψεών τους, όλως παραδόξως επέλεξαν την εύκολη και ανεύθυνη οδό της παραίτησης; Και μάλιστα ελαχιστότατο μόλις διάστημα μετά την εκλογή τους από τη Γ.Σ.; Ερωτήματα κοινής λογικής που δείχνουν ότι οι παραιτήσεις δεν αφορούσαν δήθεν λόγους «δεοντολογίας», αλλά άλλους…

Πιστεύω ακράδαντα ότι τα όποια τυχόν θέματα ενός Συλλόγου πρέπει να αντιμετωπίζονται θεσμικά στο πλαίσιο λειτουργίας του. Χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης, προς επιβαλλόμενη στοιχειωδέστατη αυτοάμυνα και προστασία της τιμής και υπόληψής μου αλλά και της υπόστασης του Συλλόγου μας, αφού όλα πρέπει να έχουν ένα όριο, εκθέτω και τα εξής:

Το αν ο Σύλλογός μας έχει ή όχι Δ.Σ. τούτο είναι καθαρά θέμα του καταστατικού μας, ως και της απόφασης της Γ.Σ. και συνεπώς δεν μπορεί να αποτελεί θέμα ανεύθυνων πληροφοριών. Ο Σύλλογος έχει Δ.Σ. και ενεργεί εθελοντικά και χωρίς, ούτε κατά διάνοια, οποιοδήποτε προσωπικό όφελος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass