«Η αυριανή κιόλας ημέρα, θα μας βρει όλους συντεταγμένους ως απλούς στρατιώτες» δήλωσε

Ο Χρήστος Καπετάνος νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2016 17:31 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Απρ 2016 22:25

Ο δικηγόρος Χρήστος Καπετάνος είναι ο μεγάλος νικητής των χθεσινών εκλογών για την προεδρεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, καθώς επικράτησε με μόλις μία ψήφο (51-50) του συνυποψηφίου του και απερχόμενου προέδρου Βαγγέλη Παπαλέξη.

Παρά τα όσα προηγήθηκαν, κυρίως με τον αποκλεισμό τελικά των μελών της ΟΝΝΕΔ στην εκλογική διαδικασία, αλλά και με τις ενστάσεις στις προηγούμενες εκλογές των Θεματικών, χθες το κλίμα ήταν ήρεμο και οι δύο υποψήφιοι δίδαξαν πολιτικό πολιτισμό. Παρά το χιτσκοκικό φινάλε, με την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος οι δύο άντρες βγήκαν μαζί από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου, χειροκροτούμενοι από τα στελέχη της ΝΟΔΕ που ανέμεναν καρτερικά τον νικητή.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "Ε".

Με αφορμή την εκλογή του στην προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, ο κ. Χρήστος Καπετάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθεια ανασύνταξης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά πρωτίστως εκείνους που κατ' αρχάς συμμετείχαν στις διαδικασίες για την ανάδειξη όλων των συλλογικών οργάνων, τις χιλιάδες Λαρισαίων που προσήλθαν στην κάλπη στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στη νέα πολιτική ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και αλλαγής στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου κ. Βαγγέλη Παπαλέξη με τον οποίο σε ενωτικό κλίμα δώσαμε αυτό τον ωραίο αγώνα. Είμαι βέβαιος πως η αυριανή κιόλας ημέρα, θα μας βρει όλους συντεταγμένους ως απλούς στρατιώτες, στη "μάχη" για την Ελλάδα που αξίζουμε. Για την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας που σήμερα βρίσκονται επί ξυρού ακμής από τους ερασιτεχνισμούς και τα επικίνδυνα παιχνίδια του κυβερνητικού θιάσου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σ' αυτή τη μάχη λοιπόν, η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλους μαζί με πρωταγωνίστρια και μπροστάρισσα τη νέα γενιά της Νέας Δημοκρατίας

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της "Ε".

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass