ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η διοίκηση του Συλλόγου Τυρναβιτών στον δήμαρχο

Δημοσίευση: 13 Απρ 2016 0:21
Στιγμιότυπο από την προχθεσινή συνάντηση στο δημαρχείο Τυρνάβου Στιγμιότυπο από την προχθεσινή συνάντηση στο δημαρχείο Τυρνάβου



ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Στη γενέτειρα πόλη τους, τον Τύρναβο, βρέθηκαν προχθές το μεσημέρι τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Τυρναβιτών Θεσσαλονίκης «Αχιλλέας Τζάρτζανος».
Οι Τυρναβίτισσες της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση στο γραφείο του στο δημαρχείο και είχαν μια πολύ στενή και φιλική συνάντηση.
 Κύριο θέμα συζήτησης η ιστορική πορεία του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη και το μέλλον του, καθώς και η μεταβίβαση του οικήματος – έδρα του συλλόγου στον Δήμο Τυρνάβου.
Προ ετών ο Σύλλογος απέκτησε στέγη μετά από δωρεές του ανεψιού του Αχιλλέα Τζάρτζανου Αθανάσιου Λαμπρούλη, της Κικής Μαλίτα – Δασκαλοπούλου, του Μανώλη Παπαλέξη, αλλά και των μελών του. Το στέκι του Συλλόγου βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως 121 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η έδρα του συλλόγου είναι στη δικαιοδοσία του, ενώ στην περίπτωση διάλυσης του Συλλόγου αυτό περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Δήμου Τυρνάβου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δραστήριος Σύλλογος στην πολύχρονη πορεία του ένωσε τους απόδημους Τυρναβίτες που μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη καθώς και πολλούς φοιτητές. Παράλληλα μετέφερε στη συμπρωτεύουσα τα ήθη και τα έθιμα του Τυρνάβου προβάλλοντας παράλληλα τα ντόπια προϊόντα όπως τα σταφύλια, το τσίπουρο, το ούζο και το κρασί.
Στην επίσκεψη στον κ. Σαρχώση συμμετείχαν η πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγλαΐα Κατσανούλα – Γαρτσώνη, η αντιπρόεδρος κ. Καίτη Ζαρόγιαννου, η γραμματέας κ. Αμαλία Γκατζηρούλη – Γεωργίου, η ταμίας κ. Άννα Μαλίτα – Γρηγοριάδου και το μέλος και δικηγόρος κ. Δέσποινα Τσιμπλούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass