ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ TOYOTA ΑΔΑΜΟΥ ΑΕΒΕ

Νέο RAV4. Tο αυθεντικό SUV τώρα και Hybrid

Δημοσίευση: 13 Απρ 2016 8:00

 

Το RAV4, ο δημιουργός της κατηγορίας των SUV επαναπροσδιορίζει την καινοτομία, με τεχνολογίες μπροστά από την εποχή του, ξανά. Εξοπλισμένο με το κορυφαίο υβριδικό σύστημα Toyota, την ασύγκριτη ασφάλεια του Toyota Safety Sense, την ευφυία του συστήματος καμερών πανοραμικής κάλυψης και τους πρωτοποριακούς κινητήρες βενζίνης και diesel, το νέο RAV4 προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο κατά την οδήγηση, συναρπαστικές επιδόσεις και την ύψιστη ασφάλεια και άνεση για όλους τους επιβάτες.

Toyota Safety Sense:Σύστημα Ενεργητικής Ασφάλειας στον Standard εξοπλισμό

Το ανθρώπινο ένστικτο ενεργοποιεί συγκεκριμένες λειτουργίες όταν οδηγούμε με σκοπό την αποφυγή των κινδύνων: την αναγνώριση, την κρίση και την ικανότητα να κάνουμε ελιγμούς. Η Toyota μελετώντας την ανθρώπινη συμπεριφορά, αλλά και τις πραγματικές συνθήκες στον δρόμο, αξιοποιεί αυτή τη γνώση δίνοντας στην τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας μια νέα διάσταση. Τη μετατρέπει σε καινοτομία μέσα από το σύστημα Toyota Safety Sense, προσθέτοντας στα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά, 6 τεχνολογίες συμβάλλοντας καθοριστικά σε ένα πιο ασφαλές αυτοκίνητο, με ουσιαστική υποστήριξη προς τον οδηγό, προλαμβάνοντας ή ειδοποιώντας για επικίνδυνες καταστάσεις.

Εμφάνιση

Στο μπροστινό μέρος νέοι προβολείς αλογόνου ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας LED, ενώ η μάσκα είναι μεγαλύτερη. Το πίσω μέρος έχει φώτα νέας σχεδίασης με τεχνολογία LED, ο προφυλακτήρας είναι νέος και η πίσω ποδιά είναι διαφοροποιημένη. Το ανανεωμένο RAV4 είναι διαθέσιμο σε εννέα χρώματα εκ των οποίων δύο είναι νέα (σκούρο κόκκινο και μπλε μεταλλικό). Όσον αφορά στην υβριδική έκδοσή του, αυτή ξεχωρίζει από το μπλε περίβλημα στο σήμα, αλλά και τα διακριτικά σήματα Hybrid που βρίσκονται στο πίσω μέρος και στα εμπρός «φτερά» του αμαξώματος.

Κίνηση

Η νέα κατηγορία αυτή της υβριδικής τεχνολογίας εξοπλίζεται με κινητήρα 2,5 lt απόδοσης 197 hp με μέση κατανάλωση καυσίμου 4,9lt/100km και εκπ. CO2 από 115γρ./χλμ. Χάρη στον συνδυασμό «ηλεκτροκινητήρα και βενζινοκινητήρα» το νέο RAV4 επιτυγχάνει απίστευτη οικονομία και δύναμη.

Οι υπόλοιποι κινητήρες του νέου RAV4 είναι 2λιτροι. Ο 2,0 lt Valvematic βενζινοκινητήρας αποδίδει 151 ίππους και 195 Nm ροπής, με μέση κατανάλωση 6,7 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 155 γρ./χλμ. CO2. Η diesel έκδοση παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς πλέον ο 2,0 ltcc. D4-D αποδίδει 143 ίππους,123γρ./χλμ. CO2και 320 Nm ροπής.

Οδηγήστε όλη την γκάμα των υβριδικών μοντέλων στην Toyota Αδάμου ΑΕΒΕ σε Λάρισα και Βόλο και ανακαλύψτε τα στις καθημερινές σας περιπέτειες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass