ΣΕ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΣΙΜΙΣΚΗ

Εμπρηστής πυρπόλησε αμαξίδιο και έκαψε σημαίες

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 0:18
Απορούν και οι συμπολίτες με την αναλγησία του εμπρηστή. Ό,τι… απέμεινε από το τετράτροχο μηχανάκι του 81χρονου Λαρισαίου Απορούν και οι συμπολίτες με την αναλγησία του εμπρηστή. Ό,τι… απέμεινε από το τετράτροχο μηχανάκι του 81χρονου Λαρισαίου

 

Το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε ως «αναπηρικό» αμαξίδιο ένας 81χρονος Λαρισαίος αλλά και δυο σημαίες από παρεκκλήσι στην οδό Τσιμισκή, πυρπόλησε άγνωστος που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Λίγο μετά τις 4 χθες τα ξημερώματα, ο άγνωστος δράστης, περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό ένα τετράτροχο μηχανάκι («γουρούνα») που ήταν σταθμευμένο στην οδό Τσιμισκή 53. Μηχανάκι το οποίο είχε μετατρέψει σε «αμαξίδιο» ο 81χρονος ιδιοκτήτης του με αφορμή και κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το «αμαξίδιο» καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ φθορές προκλήθηκαν και σε διπλανό κάδο απορριμμάτων με τη φωτιά να τίθεται υπό έλεγχο μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος – σύμφωνα με εκτιμήσεις – δράστης, πήγε στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος επί της οδού Τσιμισκή 46. Εκεί «κατέβασε» τις δυο σημαίες (μία ελληνική και μια με βυζαντινό έμβλημα) από τους ιστούς και στη συνέχεια, τις τοποθέτησε στον αύλειο χώρο του παρεκκλησίου όπου τις έκαψε και αυτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass