ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Κοινός τόπος για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Απρ 2016 0:33

 

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης συνάντηση μελών της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Επρόκειτο για την πρώτη συνάντηση των τοπικών επιτροπών των κομμάτων που συγκυβερνούν τη χώρα εδώ και 15 μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποί τους διαπίστωσαν ότι υπάρχει κοινός τόπος για τη συνέχιση της συνεργασίας τους το επόμενο διάστημα, σε σειρά πολιτικών ζητημάτων στα οποία οι απόψεις τους συμφωνούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας κοινή ανακοίνωση των δύο επιτροπών για ζήτημα που άπτεται του αγροτικού τομέα, ενώ υπάρχει η πρόθεση η συνεργασία που ξεκίνησε προχθές να διευρυνθεί με την πραγματοποίηση από κοινού εκδηλώσεων στη Λάρισα.

Πρόταση για αντίστοιχη συνεργασία έχει ήδη απευθυνθεί και προς την Πολιτική Κίνηση Λάρισας των Οικολόγων Πράσινων, στην κατεύθυνση οι επόμενες συναντήσεις να γίνονται σε τριμερές επίπεδο.

Στην προχθεσινή συνάντηση συμμετείχαν, από τη Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, ο συντονιστής Πέτρος Παπαγεωργίου, οι Γιώργος Γκόγκος, Γιάννης Αρζομανίδης, Θανάσης Κουτσοκέρας, Χρήστος Γελαλής, Στέλλα Τρίγκα, καθώς και οι συντονιστές των οργανώσεων ανατολικού και δυτικού τομέα Λάρισας, Σταύρος Κελεσίδης και Σοφία Κατσαγιώργη αντίστοιχα, ενώ από τη Συντονιστική Επιτροπή Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμμετείχαν ο πρόεδρος της επιτροπής Διονύσης Μπαλαμπάνης, ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Βασιλειάδης και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Ντουρουντάκης.

Μ.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass