ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ-ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ

Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση των νικητών στη ΝΔ Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Απρ 2016 0:39

Του Γιώργου Ρούστα

Σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα από τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή νομού Λάρισας για τη σύνθεση των 7 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του νομού και για τους συνέδρους, καθώς οι επαρχίες Ελασσόνας και Αγιάς απέστειλαν χθες το απόγευμα τα αποτελέσματα, και απαιτούνταν χρόνος για τη συγκέντρωση σε νομαρχιακό επίπεδο.

Το μόνο σίγουρο είναι η μεγάλη προσέλευση των στελεχών της ΝΔ στις κάλπες που στήθηκαν σε ολόκληρο τον νομό, καθώς υπολογίζεται ότι ψήφισαν περίπου 6.000 στελέχη, αριθμός ικανοποιητικός για την κομματική οργάνωση. Αναλυτικότερα στη Λάρισα ψήφισαν 2.230 Νεοδημοκράτες, στην Ελασσόνα περίπου 1000, στα Φάρσαλα 800 και από 500 περίπου στους Δήμους Τεμπών, Κιλελέρ, Αγιάς και Τυρνάβου. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, οι νέοι πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ του νομού είναι: Λάρισας: Ηρακλής Γερογιώκας, Ελασσόνας: Δημήτρης Δρυστέλλας, Τεμπών: Δημήτρης Κουρίτας, Τυρνάβου: Χριστόφορος Κατσαρός, Αγιάς: Χρηστος Χατζησαλάτας, Φαρσάλων: Μαργαρίτα Γκότη, Κιλελέρ Δημ. Ντογκούλης.

Στη ΔΗΜΤΟ Λάρισας τα μέλη που εκλέγονται και οι σταυροί που έλαβαν είναι: Γρηγορίου Ιωάννης (418), Νταφοπούλου Γεωργία (359), Καλτσογιάννη Χρυσούλα (356), Καζατζή Τριανταφυλλιά (324), Καριώτης Ρένος (334), Βλαχούλης Κωνσταντίνος (304), Μέκρα Βασιλική (273), Λυγούρας Κωνσταντίνος (268), Κουτούδη Μαρία (261), Μπότσαρη Ευαγγελία (254), Σαλωνίδου Τάνια (232), Παπαδόπουλος Σάββας (223), Σταυροθεόδωρος Αχιλλέας (213), Νούσια Μαρία (209), Παπαδημητρίου Βασίλειος (203).

Η ΔΗΜΤΟ ΑΓΙΑΣ

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της «Ε» στην Αγιά, Νίκο Γουργιώτη, το νέο δεκαμελές συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας της Αγιάς, όπου πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Χρήστος Χατζησαλάτας, θα απαρτίζεται από τους Μπακούλα Βασιλική με 191 ψήφους, Σιμούλη Θεόδωρο με 138 και Αμπελακιώτη Μιχαήλ με 118 από τη Δημοτική Ενότητα Αγιάς, Σιμψιρή Γρηγόριο με 170 και Ζεστούλη Μαρία με 60 από τη Δημοτική Ενότητα Μελιβοίας, Δαλακούρα Θεόδωρο με 55 και Δαλαμάγκα Αλέξανδρο με 40 από τη Δημοτική Ενότητα Λακέρειας, Ζιώγα Ρίζο με 27 και Γκατζά Ιωάννη με 15 ψήφους από τη Δημοτική Ενότητα Ευρυμενών.

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ

Ανεπίσημα αυτοί που προηγούνταν σε ψήφους (χωρίς να υπολογίζονται οι επαρχίες Ελασσόνας, Αγιάς) για το συνέδριο είναι οι κ.κ. Γιάννης Γρηγορίου, Φώτης Τζατζάκης, Σαρατζιώτης Αθανάσιος, Γρηγόρης Δασταυρίδης, Μάριος Ξηρομερίτης, Καραστέργιος Γιάννης, Χρήστος Αγορίτσας, Τζιαστούδης Πασχάλης, Κ. Γιαννούλας, Ν. Καρδούλας, Σταμάτης Μαλάκος, Σ. Ολύμπιος, Χρ. Χατζούλης.

Στην Ελασσόνα αυτοί που προηγούνταν ήταν οι κ.κ. Γ. Γιαννούλας (σίγουρα πρώτος), Γ. Γκαλίτσιος, Γ. Σαπουνάς, Αθ. Γκουτζέλας, Θ. Κυριζόπουλος.

Στο Κιλελέρ η τριάδα που έπαιξε δυνατά ήταν οι Χρ. Χατζούλης, Τσιάρας, Δημ. Ντογκούλης. 

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ξεχωριστό –λόγω ποσόστωσης- ψηφοδέλτιο των γυναικών για το συνέδριο πρώτη αναδεικνύεται η Βάσω Ζιάκα και ακολουθούν οι κ. Τάνια Δόκου, Πετσια Γιάννα, Ξυνοπούλου Ελένη. Να σημειωθεί ότι από τις 10 υποψήφιες για το συνέδριο, εκλέγονται οι 9 σε επίπεδο νομού. 

ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας ενημερώνει τα μέλη του κόμματος ότι αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρες 12:00-20:00 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. ,θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υπευθύνων θεματικών Τομέων Δράσης. Οι ψηφοφόροι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2410-549290 ή να απευθύνονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.(Κουμουνδούρου 24-1ος όροφος) ώστε να διαπιστώσουν σε ποιον τομέα ανήκουν. Οι υποψήφιοι ανά θεματικό τομέα είναι οι εξής:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ         ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ     ΔΟΚΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)

ΕΜΠΟΡΩΝ,ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ   ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ      ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        ΜΑΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ      ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ  ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ   ΓΚΟΥΤΖΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΖΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ       ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ

ΥΓΕΙΑΣ       ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ      ΣΑΡΑΤΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ        ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass