ΜΑΡΙΑ ΙΦΟΥ: "Να παραδώσει την έδρα ο κ. Γ. Αρσενόπουλος"

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2016 0:30

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Η επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης (Δ.ΑΝ.)  στον Δήμο Φαρσάλων κ. Μαρία Ιφου με αφορμή την επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Αρσενόπουλου στην οποία αναφέρει ότι προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Δ.ΑΝ. "λόγω των διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων που επικρατούν και με το πώς αυτές εκφράζονται από την επικεφαλής του συνδυασμού" τονίζει με επιστολή της στη "Ε" ότι "Η Δ.ΑΝ. είναι ανεξάρτητη  πολυσυλλεκτική παράταξη, τα κριτήρια των υποψηφίων δεν είναι η κομματική τους ταυτότητα και αυτό το γνωρίζει ο κ. Γιώργος Αρσενόπουλος, από τον οποίο ζητώ να παραδώσει την έδρα του".

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Μαρίας Ιφου αναφέρει τα εξής:

"Η Δημοτική Αναγέννηση (Δ.ΑΝ.) από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα είναι μια ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική παράταξη, όπου τα κριτήρια υποψηφίων εκ μέρους μου δεν είναι η κομματική τους ταυτότητα, αλλά έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα του καθενός και τη θέση που κατέχουν στη μικρή μας κοινωνία.

Και αυτό  επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η κοινή προσπάθεια πρέπει να εστιάζεται στην πρόοδο και το καλό του τόπου μας, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, ταξικούς εχθρούς και διαχωριστικές γραμμές. Ο κ. Γ. Αρσενόπουλος γνωρίζει τις αρχές που μας διέπουν αφού υπήρξε μέλος της Δ.ΑΝ. από το 2006 μέχρι και σήμερα. Αν και κάπως ετεροχρονισμένα επικαλείται τις διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις που επικρατούν εν τούτοις θα σεβαστώ την απόφαση της παραίτησής του μετά από 10 ολόκληρα χρόνια αγαστής συνεργασίας.

Καθώς όμως εξελέγη δημοτικός σύμβουλος μέσα από τον συνδυασμό της Δημοτικής Αναγέννησης, θεωρείται αυτονόητο πως πρέπει να παραδώσει την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξής μας για λόγους πολιτικής ηθικής".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass