Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δώστε λύση στα πλημμυρικά φαινόμενα της παραλίας Αιγάνης

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2016 1:12

 

Στα πλημμυρισμένα παράλια του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα στη παραλία Αιγάνης βρέθηκε προ ημερών κλιμάκιο της αντιπολίτευσης του δήμου, με επικεφαλής τον κ. Γ. Μανώλη για να δει από κοντά τα προβλήματα που δημιούργησε η πολυήμερη έντονη βροχόπτωση και να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Εκεί –σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Δύναμη»- διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη και η παντελής έλλειψη υποδομών, γι’ αυτό και ο κ. Μανώλης επικρίνει σφόδρα τη δημοτική αρχή και καλεί την Περιφέρεια και τους βουλευτές να αναλάβουν δράση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» «η αγανάκτηση των κατοίκων αλλά και των εκατοντάδων επισκεπτών, ήταν έκδηλη γιατί παρά τον κακό καιρό επισκέφθηκαν την περιοχή για να περάσουν τα κούλουμα αλλά αντί για αυτό πάλευαν με τα λασπόνερα ή έφευγαν από την περιοχή, αγανακτισμένοι. Αυτό όπως μας ανέφεραν συμβαίνει εδώ και δεκαετίες, οι πρόεδροι και οι δήμαρχοι που πέρασαν μέχρι και σήμερα τους κοροϊδεύουν! Και αναρωτιόμαστε: Η σημερινή δημοτική αρχή, που όπως καυχιέται γνωρίζει τα προβλήματα της παραλίας καλύτερα από μας, πότε θα δώσει λύση στα πλημμυρικά φαινόμενα; Τι περιμένετε κύριοι να έχουμε συμβάντα ανεπανόρθωτα γα να ευαισθητοποιηθείτε και να αποφασίσετε την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων; Σήμερα δήμαρχε κ. Κολλάτε έχετε τη δικαιολογία της μη ύπαρξης οικιστικού σχεδίου. Αύριο τι; Ίσως σκέπτεστε χειμώνας είναι δε βαριέσαι. Αν όμως συμβεί καλοκαίρι, τους μήνες αιχμής της τουριστικής περιόδου ποια θα είναι η δικαιολογία σας; Τέλος αφού ο δήμαρχος κ. Κολλάτος, δεν προβλέπει έργα ανακούφισης για την περιοχή αυτή και επειδή η απραξία του καθίσταται επικίνδυνη για την περιοχή, καλούμε τον κ. περιφερειάρχη, να επισκεφθεί την παραλία Αιγάνης με μηχανικούς της Περιφέρειας και να δώσει λύση στα πλημμυρικά φαινόμενα που ταλανίζουν τους κατοίκους της, για να μη νοιώθουν "πρόσφυγες" στον τόπο τους. Επίσης ζητούμε και από τους βουλευτές του νομού να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass