Συνάντηση Β. Κόκκαλη με την αν. υπουργό Θεανώ Φωτίου

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2016 18:16

Συνάντηση του βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη με την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο της συζήτησης τις αδιάθετες εργατικές κατοικίες του Οικισμού της Λάρισας. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει καταθέσει προ καιρού και επίκαιρη ερώτηση αναφορικά με τα αδιάθετα διαμερίσματα των εργατικών κατοικιών του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και τον επανακαθορισμό της χρεούμενης αξίας των κατοικιών αυτών, η οποία πρόκειται να συζητηθεί στην Βουλή, μέσα στον μήνα Μάρτιο.

Η επίσκεψη του κου Κόκκαλη, ενεργοποίησε τον υπηρεσιακό μηχανισμό αλλά και την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα Καραμεσίνη, με την οποία την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί ο ίδιος, παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού, προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή και να διατεθούν τα ως άνω ακίνητα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της περιοχής της Λάρισας. Επίσης, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της κας Φωτίου προς τον βουλευτή, στο επόμενο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα κατατεθεί τροπολογία, σύμφωνα με την οποία θα εισαχθεί διαδικασία επιστροφής του παραβόλου ύψους 47 ευρώ προς τους αιτούμενους σύνταξη ενώπιον των ΚΕΠΑ, σε περίπτωση χορήγησης ποσοστού αναπηρίας 67% και άνω, με την πίστωση στον λογαριασμό των δικαιούχων του εν λόγω ποσού μαζί με την πρώτη μηνιαία σύνταξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass