Ζείτε στην «Καραχάλια» πραγματικότητά σας

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2016 8:17

 

Σκληρή απάντηση στον δήμαρχο δίνει με επιστολή της προς την «Ε» η πρώην δήμαρχος κ. Μαρία Ίφου απαντώντας στα όσα της καταλογίζει.

Πιο συγκεκριμένα, γράφει:

«Εντύπωση μου προκάλεσε η επιστολή – απάντηση του «κυρίου» Καραχάλιου η οποία επιβεβαιώνει ότι εκτός από τον αλαζονικό του χαρακτήρα διαθέτει και άλλα προσόντα: Αυτά του λασπολόγου και του ψευδολόγου.

Εξάλλου είναι η πάγια τακτική που ακολουθεί και στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, και την οποία μεταφέρει στον «Τύπο» διά της επιστολής του:

Αντί να απαντά δηλαδή σε ερωτήματά μας ή παρατηρήσεις για θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας λέει ό,τι θέλει, βγάζοντας τα απωθημένα του και «κλείνει», μην επιτρέποντας σε κανένα το δικαίωμα να μιλήσει μετά από Αυτόν.

Σε ποια εικονική πραγματικότητα αναφέρεστε ότι βρίσκομαι κ. Καραχάλιο;

- Μιλάτε για την εκλογική αναμέτρηση του 2010; Εσείς; Που αν δεν στηριζόσασταν στα κομματικά σας δεκανίκια, και αν δεν έσπευδαν παράγοντες του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που αντιπροσωπεύατε, να σας βοηθήσουν, δεν θα μπορούσατε να καταρτίσετε ψηφοδέλτιο;

Εμάς εκείνο το σύστημα μας πολέμησε και είμαστε περήφανοι, γιατί στηριζόμενοι στις δικές μας προσωπικές δυνάμεις και τους άξιους συνεργάτες μας προερχόμενους μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας μας πήραμε το συγκεκριμένο ποσοστό.

- Αναφέρατε την εκλογική αναμέτρηση του 2014; Εσείς; ο οποίος εναγκαλιζόταν με αυτούς που καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης σας θητείας απαξιώνατε συνεχώς πράγμα το οποίο παρακάμψατε διότι προσβλέπατε στη στήριξή τους; Και η οποία σας ανέδειξε «νικητή» των εκλογών;

- Έχετε το θράσος να παρατηρείτε εμένα για την αναφορά μου στις Αρμόδιες Αρχές όσον αφορά στα ευρήματα διαχειριστικού ελέγχου που έγινε επί θητείας σας και που επί τριάμισι χρόνια «φυλάγατε» στα συρτάρια σας;

- Μιλάτε για δικαστικές διαμάχες εσείς που αποτελείτε πανελλήνια πρωτιά δημάρχου που έχει ανοίξει δικαστικές διαμάχες με δεκάδες επαγγελματίες και πολίτες της επαρχίας μας;

Πρέπει να σας αναγνωρίσω το ταλέντο σας να παραπλανείτε, αποπροσανατολίζοντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια αν και τη γνωρίζετε πολύ καλά.

- Σε ποιον δανεισμό της ΔΕΑΥΦ αναφέρεστε και αρέσκεστε να επιρρίπτετε την ευθύνη στη δική μου θητεία; Γνωρίζετε πολύ καλά όπως και οι συνδημότες μας ότι το συγκεκριμένο δάνειο το κληρονομήσαμε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή την οποία εσείς υπηρετήσατε πιστά, τόσο ως δημοτικός σύμβουλος όσο και ως νομικός σύμβουλος.

- Ποια γεώτρηση αποκαλείτε τρύπα; Αυτήν που έγινε με τις καλύτερες προδιαγραφές κατόπιν έγκρισης από εφτά υπηρεσίες, με περιβαλλοντική μελέτη, άριστα κατασκευασμένη, επιτυχημένη ως προς την ανεύρεση ποιοτικού πόσιμου νερού και την οποία εσείς «βουλώσατε» επειδή δεν θέλατε να σας θυμίζει τη δική μας θητεία;

Εσείς που μέχρι τώρα έχετε κάνει τόσες άστοχες κινήσεις χωρίς προγραμματισμό με αποτέλεσμα μηδέν και κατασπατάληση χρήματος;

- Μου προτείνετε να περπατώ στην οδό Καναδά για να «καθρεφτίζομαι» όπως λέτε... Παρεμπιπτόντως καθρεφτίζομαι περπατώντας στην οδό Βενιζέλου όπου είδα πρώην χαμόσπιτο να έχει μετατραπεί σε... παλατάκι... σε χρόνο dt... Εύγε για τα έργα σας.

Εύλογα πρέπει να καμαρώνετε για τα έργα σας που σχεδόν στη μέση της δεύτερης θητείας σας περιορίζονται σε πεζοδρομήσεις και αναχωματώσεις.

Αν όμως εσείς ζείτε σε μία «Καραχάλια» πραγματικότητα και η μνήμη σας δεν σας βοηθά ή μάλλον είναι επιλεκτική, εγώ θα σας θυμίσω ότι εμείς εκτός από τέτοιου είδους έργα όπως πεζοδρομήσεις, ασφαλτοστρώσεις και διαμορφώσεις χώρων, ασχοληθήκαμε και πραγματοποιήσαμε κυρίως μεγάλα έργα όπως η διεκπεραίωση του αποχετευτικού και βιολογικού καθαρισμού, αυτά του Απιδανού, των παραδοσιακών δεξαμενών, του αγάλματος του Αχιλλέα, του αρχαίου τείχους, τα οποία επειδή εγκαινιάσατε θεωρείτε πως μπορείτε να τα σφετερίζεστε κιόλας.

Ξεχνάτε «κύριε» Καραχάλιο ότι ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς η κοινωνία μας αποτελείται από μία «χούφτα κόσμο» όπου ο καθένας μας δίνει τις εξετάσεις του και κερδίζει την υπόληψή του με τα έργα του και τη συμπεριφορά του.

Δεν θα ασχοληθώ και δεν θα απαντήσω σε περαιτέρω λασπολογίες σας.

Ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε:

Ότι όταν αποχωρήσετε από τη θέση εξουσίας η οποία ανέδειξε τον πραγματικό σας χαρακτήρα θα διατηρηθεί το όνομά σας ως... παράδειγμα προς αποφυγήν».

Μαρία Ίφουεπικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass