Δεν θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ η Νικολ. Μπουρνόβα

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2015 22:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:31

 

Η δικηγόρος Νικολέττα Μπουρνόβα σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Σημερινά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο με καθιστούν με περισσή  βεβαιότητα, αφενός μεν Υποψήφια Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική Περιφέρεια Λάρισας, έχοντας ήδη λάβει το Χρίσμα του Κόμματος και έχοντας ήδη ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα, αφετέρου εμφανίζομαι να συμμετέχω σε μια προσπάθεια διεμβολισμού του Κόμματος Παπανδρέου και αποτροπής της διάσπασης στον πάλαι ποτέ κραταιό Δημοκρατικό χώρο και κόσμο!

Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το παραπάνω δημοσίευμα, θεωρώντας το ανυπόστατο και δηλώνω : α) δεν θα συμμετέχω στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με την ιδιότητα της Υποψήφιας, παρά μόνο με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, που επιτάσσει ενεργητική και όχι παθητική θεώρηση των πραγμάτων και β) η βαθειά και ουσιαστική Δημοκρατική μου συνείδηση, η πίστη και η προσπάθεια ενσωμάτωσης στην ζωή μου των αρχών της 3ης Σεπτέμβρη, δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να ενεργήσω με σκοπό το διεμβολισμό του Κινήματος Παπανδρέου ή οποιουδήποτε άλλου Κινήματος, που εντάσσεται στα πλαίσια των σοσιαλιστικών και δημοκρατικών Αρχών και Αξιών.

Έννοιες όπως διεμβολισμός ή διάσπαση δεν προσομοιάζουν, κατά την ταπεινή μου άποψη, αντίθετα προσβάλλουν την Δημοκρατία. Η μόνη προσπάθεια, που καταβάλω και θα συνεχίσω αδιάκοπα, από οποιοδήποτε μετερίζι, κινείται αποκλειστικά και μόνο στην ενότητα του ήδη πληγωμένου δημοκρατικού κόσμου και χώρου!» καταλήγει η κ. Μπουρνόβα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass