Χειμερινή εξόρμηση για τους νέους του Αγίου Αχιλλίου

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2015 12:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:31

 

        Με την ανατολή του καινούριου έτους, υπό την σκέπη του πολιούχου και προστάτη της Λάρισας και με την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου κ.Ιγνατίου, οι νέοι του Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου πραγματοποίησαν χειμερινή εξόρμηση στη χιονισμένη Μακεδονία.

          Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν με πρώτο προορισμό την Ι.Μ.Οσίου Εφραίμ του Σύρου, στην Κονταριώτισσα. Εκεί απόλαυσαν την ανατολή του ήλιου, ο οποίος ήταν μόνιμος σύντροφός τους μέχρι τη δύση του.Στο μοναστήρι προσκύνησαν τεμάχιο του λειψάνου του αγίου και άκουσαν από τις μοναχές το θαυμαστό βίο και την ανάλυση της ευχής του ΄΄Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου...΄΄,ενώ δέχτηκαν την καλογερική φιλοξενία στο αρχονταρίκι.

          Διασχίζοντας τη κατάλευκη Πιερία, έφτασαν στη Βέροια και ανέβηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο,στο Σέλι.Η διαδρομή,υπέροχη και το τοπίο, μαγευτικό! Παντού στρωμένο ένα άσπρο χαλί από χιόνι! Αμέσως άρχισαν οι δραστηριότητες: χιονοπόλεμος,τσουλήθρες με έλκηθρα,κατασκευή χιονάνθρωπου, αγώνες με χιονοσανίδες,snowmobile κλπ. Ο καιρός σύμμαχος και ο Θεός ευλογούσε!

           Με δυσκολία και λίγη αμηχανία αναχώρησαν από το Σέλι,αλλά με πολλή χαρά και ωραίες εμπειρίες με τελευταίο σταθμό την όμορφη  Έδεσσα, όπου θαύμασαν τους καταρράκτες και τις γραφικές γωνιές της πόλης και γευμάτισαν.

           Όλη η ατμόσφαιρα της εκδρομής ήταν πολύ δροσερή,χαρούμενη,κεφάτη,με πολύ γέλιο,τραγούδι,επικοινωνία και με την ιδιαίτερη παρουσία και κάποιων μικρών παιδιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass