ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κάλεσμα για αντιμνημονιακό μέτωπο

* Επίσκεψη Στρατούλη – Ρωμανιά την ερχόμενη Παρασκευή στη Λάρισα

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2016 0:36

Με επίκεντρο το προσφυγικό και τις δραματικές εξελίξεις που το ζήτημα προκαλεί τόσο σε διεθνές και εθνικό, όσο και σε τοπικό πλέον επίπεδο, πραγματοποιήθηκε η χθες το βράδυ ανοιχτή συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Λάρισας στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

Στη συνέλευση συζητήθηκε και η Διακήρυξη της ΛΑ.Ε. η οποία παρουσιάστηκε νωρίτερα χθες, στην Αθήνα από τον επικεφαλής του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη και η οποία απευθύνεται ως αφετηρία για διάλογο και συνεργασία σε όλες τις αριστερές και αντιμνημονιακές δυνάμεις για τη συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού αριστερού, ριζοσπαστικού, πατριωτικού, δημοκρατικού και αντιμνημονιακού μετώπου.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στη Διακήρυξη, «δεν υπάρχει λύτρωση χωρίς προσπάθεια και σύγκρουση. Μόνο ο αγώνας του οργανωμένου λαού μπορεί να εμποδίσει αντιλαϊκά μέτρα, να δρέψει κοινωνικές κατακτήσεις και να φέρει τη μεγάλη αλλαγή. Οι αντιστάσεις του λαού θα μείνουν κατακερματισμένες αν δεν έχουν προοπτική την πολιτική ανατροπή. Την ανάδειξη μιας κυβέρνησης της μαχόμενης Αριστεράς, μιας εξουσίας των εργαζομένων, με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα δημοκρατίας, εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικού μετασχηματισμού, οικονομικής ανόρθωσης, κοινωνικής δικαιοσύνης και οικολογικής προστασίας. Αγωνιζόμαστε για ένα ευρύτατο μέτωπο όλων των ανυπότακτων, αντιιμπεριαλιστικών, πατριωτικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων, πρώτα από όλα στο κοινωνικό, αλλά και στο πολιτικό πεδίο, με τη συμμετοχή όλων των φορέων, ρευμάτων και συλλογικοτήτων, που υπάρχουν σήμερα ή θα δημιουργηθούν αύριο».

Στη χθεσινή συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας Λάρισας έγινε επίσης απολογισμός των μέχρι σήμερα δράσεων του κόμματος και συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ – ΡΩΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, δύο στελέχη της Λαϊκής Ενότητας και συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης και ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Ρωμανιάς, θα επισκεφτούν τη Λάρισα την ερχόμενη Παρασκευή 4 Μαρτίου και θα μιλήσουν σε εκδήλωση – συζήτηση για το ασφαλιστικό, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass