ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2016 0:12

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου ο Σύλλογος Τριτέκνων επαρχίας που αριθμεί 450 μέλη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο "Αίγλη Palace" στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα, ενώ παράλληλα βράβευσε και τα παιδιά των τριτέκνων που πέτυχαν τη φετινή χρονιά την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η εκδήλωση άρχισε με την κοπή της βασιλόπιτας, το τυχερό φλουρί της οποίας αντιστοιχούσε σε μια ηλεκτρική σκούπα. Κατόπιν η γραμματέας του συλλόγου κ. Ιωάννα Κορλού αφού καλωσόρισε τους επισήμους και τα μέλη, αναφέρθηκε στην αύξηση των μελών του συλλόγου, στα έργα που έχει επιτελέσει, στην καθολική συμμετοχή των μελών στις δράσεις του συλλόγου, στη συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και τους άλλους συλλόγους και ευχήθηκε να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου Τριτέκνων. Ακολούθησε ομιλία του προέδρου των Τριτέκνων κ. Δημ. Χατζημήτρου ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου, επισημαίνοντας την υπογεννητικότητα που υπάρχει στην Ελλάδα και τόνισε ότι αίτημα του Συλλόγου Τριτέκνων είναι η εξομοίωση με τους πολύτεκνους. Ανέφερε ότι ο σύλλογος το 2015 προσέφερε τσάντες δωρεάν στα τρίτεκνα παιδιά των δημοτικών σχολείων, παρείχε τρόφιμα και φρούτα σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων και λειτουργεί το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Γιάννης Βασιλείου και ο πρόεδρος Τριτέκνων Ν. Λάρισας κ. Δημ. Γκόβαρης ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους όλων των συλλόγων της Ελλάδας (τριτέκνων) με κυρίαρχο θέμα την εξομοίωση με τους πολύτεκνους.

Τέλος, έγινε η βράβευση 15 παιδιών τρίτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Χριστοδ. Παπαγεωργίου, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Δέσποινα Συροπούλου, η δημοτική σύμβουλος κ. Κική Παναγιωτοπούλου, η σύζυγος του δημάρχου κ. Ελένη Καραχάλιου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass