ΤΟΝΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Γ. Μανώλης: «Θα τα καταφέρουμε ενωμένοι»

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2016 8:05

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Ιδιαίτερα πολιτικό μήνυμα για τα τοπικά πράγματα του Δήμου Τεμπών έδωσε η εκδήλωση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο «Νέα Δύναμη, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μανώλη η οποία έγινε στους Γόννους.

Ο κ. Μανώλης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η παράταξη «Νέα Δύναμη» θα παραμείνει ενωμένη και ενεργή στα δημοτικά τεκταινόμενα του Δήμου Τεμπών, σημειώνοντας ότι η συνάντηση σηματοδοτεί ότι: «είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών μας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η παρουσία σας απόψε δίνει δύναμη στο συνδυασμό μας για να συνεχίσει το δύσκολο ρόλο της αντιπολίτευσης. Σας θέλουμε όλους κοντά μας να μας υποδεικνύετε τα τοπικά προβλήματα, να καταθέτετε προτάσεις, να συνεργάζεστε με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς προέδρους. Ο συνδυασμός μας ήρθε για να μείνει και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή του δήμου Τεμπών και αυτό θα το καταφέρουμε όλοι μαζί, με συνεργασία, με συνεννόηση και συναίνεση, θέλω να το πιστέψετε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα, αν μείνουμε ενωμένοι μια γροθιά, δεν θα καταφέρει κανένας να μας νικήσει».

Ο κ. Μανώλης ευχήθηκε επίσης χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη στα στελέχη και τους φίλους της παράταξής του στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συνδυασμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων κ. Κώστας Γιαννούλας και ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Χρήστος Καπετάνος.

Τέλος ο κ. Μανώλης αφιέρωσε τη συνάντηση στους εκλιπόντες ανθρώπους που συνεργάστηκε, τον αείμνηστο δήμαρχο Ζήση Λιούπα, τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Αντάμαλη και Γιώργο Σίμο, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μουστάκα και στον συντοπίτη Γοννιώτη καθηγητή Ζήση Παπαδημητρίου. Σε μνήμη των εκλιπόντων συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό το οποίο θα δοθεί για ενίσχυση του έργου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού π. Ιωάννης.

Τυχερός της βραδιάς ο τοπικός σύμβουλος Συκουρίου κ. Αθανάσιος Νούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass