ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Ο Στέργιος Χυτούδης αν. γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2016 0:24

Ο Λαρισαίος συνταξιούχος εφοριακός (πρώην οικονομικός διευθυντής Εφοριών) Στέργιος Χυτούδης είναι ο νέος αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε χθες η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λάρισας της ΝΔ. Επίσης νέα πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας ορίστηκε η Βολιώτισσα εφοριακός Ελένη Κοπάνου.

Και στους δύο η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας εύχεται «καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα», ενώ ευχαριστεί την πρώην αναπληρώτρια γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Ξένια Κρασαδάκη και τον πρώην πρόεδρο Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας κ. Γεώργιο Ζιαράγκα «για την άριστη συνεργασία μας και για τους κοινούς αγώνες που έχουμε δώσει έως σήμερα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους».

Όσον αφορά στις ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης των τοπικών οργανώσεων, συνέδρων και θεματικών τομεαρχών της ΝΟΔΕ, ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα στις 22-24 Απριλίου, η ΝΟΔΕ ενημερώνει τα μέλη της ότι με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτές έχουν ως εξής:

3 Απριλίου: Εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο., μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και αντιπροσώπων (συνέδρων) για το 10ο τακτικό Εθνικό Συνέδριο.

6 Απριλίου: Εκλογές για την ανάδειξη υπευθύνων Θεματικών Τομέων. 17 Απριλίου Εκλογές για την ανάδειξη προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι διαδικασίες εκλογών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass