Η πίτα της ΛΕΚ Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2016 5:15

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας έγινε η προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΛΕΚ Λάρισας, στο ξενοδοχείο GRANT, την Κυριακή 14-2-2016. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ Ιγνατίου που ευλόγησε και τη βασιλόπιτα, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ κ. Γεωργάκης Δημήτριος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Παπαδημόπουλος Δημήτριος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Λάρισας Μιχ. Αναστασίου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, οι επίτιμοι πρόεδροι της Λέσχης, ο εκπρόσωπος του διοικητή της 1ης Στρατιάς, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΑΤΑ, ο δ/της της 32 ΜΠΠ, αντιπροσωπεία της 32 Ταξιαρχίας Π/Ν, ο δ/της της ΕΜΑΚ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξ/κών Ν. Λάρισας, ο αντιπρόεδρος της ένωσης αποστράτων αξιωματικών αεροπορίας Ν. Λάρισας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων.

Στη σύντομη προσφώνησή του ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Δραγανιδάκης Δημήτριος, αφού αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στους ιδιαίτερους δεσμούς που ενώνουν τα μέλη των ειδικών δυνάμεων, θύμισε τα λόγια του Σωκράτη: «Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς» λέγοντας, ότι μπορεί να να ειπώθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν, δονούσαν και δονούν όμως πάρα πολύ δυνατά στις ψυχές όλων των αδελφών μας που τάχθηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες, όταν αυτό γινόταν ή γίνεται επιτακτικό για την υπεράσπιση της, όπως στην περίπτωση των τριών παλληκαριών που έπεσαν προχθές επάνω στο καθήκον, για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Από τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών, αντλούμε δύναμη. Όλοι τους κληροδότησαν σε μας, μια διαθήκη ηθικού χρέους και καθήκοντος. Γι’ αυτό και μέσα στην κρισιμότητα των καιρών, τονίζουμε ότι ουδέποτε θα ξεχάσουμε τη θυσία τους. Τελειώνοντας σαν ελάχιστη ένδειξη σεβασμού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. To φλουρί κέρδισε ο Oδυσσέας Αρσενίου γιός του μέλους της Λέσχης Χρηστου Αρσενίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass