ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΚΑΜΝΙΑ

Γλέντησαν οι Σκαμνιώτες

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2016 8:03

 

Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «O Όλυμπος» πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του, στο κέντρο «Νεράιδα» στον Αμπελώνα το περασμένο Σάββατο.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με υγεία σε όλους.
Ευχαρίστησε όλες τις επιχειρήσεις για την προσφορά των προϊόντων τους που κληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της λαχειοφόρου.
Συγχρόνως απηύθυνε έκκληση στους απανταχού απόδημους Σκαμνιώτες να πλησιάσουν τον σύλλογο και να προχωρήσουν σε πολιτιστικές δράσεις για την αναγνώριση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς όπως και να συμμετέχουν όλοι μαζικά και να γίνουν μέλη στο νέο Σωματείο υπό την επωνυμία «Ένωση Θυμάτων και Καμένων Σπιτιών-Κτιρίων της γερμανικής και ιταλικής Κατοχής 1940-44 των μαρτυρικών χωριών της επαρχίας Ελασσόνας». Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το καταστατικό και να γίνει η καταγραφή στοιχείων για την καταστροφή και το κάψιμο της παλιάς Σκαμνιάς.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα παιδικά χορευτικά τμήματα με τη χοροδιδάσκαλο Ελένη Φλίκα. Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Θανάση Καλούση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Ρούλα Σουρλαντζή , ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα Κώστας Χρυσοβέργης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα Τασούλα Νταλαμπέκα, ο εκπρόσωπος της Κοινότητας Σκαμνιάς Κων/νος Μωραΐτης, ο νέος ιερέας της Σκαμνιάς πατέρας Νεκτάριος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα Τούλα Μουγδή, δεκάδες Σκαμνιώτες με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass