ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΙΛΕΛΕΡ

Διευκρινίσεις για την τιμή του νερού στον Δήμο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:43

Διευκρινήσεις όσον αφορά στις αυξήσεις τις τιμής νερού στον Δήμο Κιλελέρ, δίνει σε επιστολή του ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ, και νυν μέλος του Δ.Σ. της, καθώς και νυν δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ κ. Γιώργος Σκρίμπας, και σε επιστολή του αναφέρει: «Σχετικά με τους ισχυρισμούς του δημάρχου Κιλελέρ, που αφορούν στην αύξηση της τιμής του νερού στον Δήμο μας, θέλω να ενημερώσω τους δημότες μας, ότι τα στοιχεία των αυξήσεων (ποσά και ποσοστά αύξησης ανά Δημοτική Ενότητα) δεν τα βγάλαμε από το μυαλό μας, αλλά ακριβώς αυτά μας δόθηκαν από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑ Κιλελέρ, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, στις 10 Δεκεμβρίου 2015, οπότε και συζητήθηκε το θέμα των νέων χρεώσεων.

Σε κάθε περίπτωση, τις μεγάλες αυξήσεις θα τις καταλάβουν καλά οι συνδημότες μας μόλις αρχίσουν να παραλαμβάνουν τους επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ.

Όσον αφορά το χρέος προς τη ΔΕΥΑ Λάρισας, πράγματι τον Δεκέμβριο του 2012 ανερχόταν στο ποσό των 900.000 ευρώ (προερχόμενο κυρίως από τις μεγάλες οφειλές της πρώην ΔΕΥΑ Πλατυκάμπου).

Με τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ ΔΕΥΑ Λάρισας και ΔΕΥΑ Κιλελέρ, στο τέλος του 2012, η ΔΕΥΑΛ ανέλαβε δύο βασικές υποχρεώσεις: πρώτον να μειώσει αμέσως την τιμή του νερού στα υδροδοτούμενα από αυτή χωριά του Δήμου μας, ήτοι Νίκαια, Νέες Καρυές, Μελισσοχώρι και Ομορφοχώρι και δεύτερον, να εισπράξει το χρέος από τους δημότες των παραπάνω χωριών σε βάθος τεσσάρων ετών, χωρίς να επιβαρυνθεί η ΔΕΥΑ Κιλελέρ.

Συνεπώς το αναφερόμενο χρέος προς τη ΔΕΥΑ Λάρισας, δεν αφορά τους υπόλοιπους δημότες του Δήμου Κιλελέρ και βεβαίως ουδεμία σχέση έχει με τις αυξήσεις του νερού, που αποφάσισε η δημοτική αρχή του Δήμου Κιλελέρ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass