ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Ευχές και κάλαντα στον περιφερειάρχη

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2015 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:23

 

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιορτινές μελωδίες, άκουσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός χθες το πρωί στο γραφείο του, από τις μπάντες της 1ης Στρατιάς, της 110 Π.Μ. και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων. Ευχές ακόμα δέχθηκε ο περιφερειάρχης από νέα παιδιά, υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και από πολλούς πολίτες.

Ο Κ. Αγοραστός ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά» και ανέφερε: «Είμαστε παρόντες και σηματοδοτούμε την προσπάθεια του έθνους μας, χωρίς να σκύβουμε το κεφάλι στα δύσκολα που περάσαμε και σε αυτά που έρχονται για να διατηρήσουμε ακέραια την δημιουργικότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της πατρίδας μας. Ξέρουμε ότι περάσαμε δύσκολα και ότι έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες και σε αυτές τις δύσκολες μέρες πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να συνεργαστούμε για να πετύχουμε για κάθε θεσσαλική και κάθε ελληνική οικογένεια. Είμαστε εδώ, συνεργαζόμαστε και πετυχαίνουμε. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας το νέο χρόνο, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σταθεί στο πλευρό του κάθε Θεσσαλού, στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, αλλά και στη Θεσσαλία που θα αρχίσει σιγά να ανακάμπτει. Είμαστε εδώ, προσπαθούμε με τα έργα μας, τις πράξεις μας, τη βοήθεια μας απέναντι σε όλους την δύσκολη αυτή στιγμή. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με δύναμη, με σκέψη, με πίστη, με αγάπη, με προσπάθεια και δημιουργικότητα».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass