ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Κάλεσμα για προσφορά

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2016 19:32

Την οικονομική κατάσταση του συλλόγου παρουσίασε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μπούλα Στεργίου «Φίλες της Αγάπης» στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του συλλόγου.

Συγχρόνως η πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους, με τον τρόπο τους βοηθούν το έργο του συλλόγου, τονίζοντας το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλουν τα μέλη του Δ.Σ., για να ξεπερνούν τα όποια προβλήματα, τις ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τους και προσκάλεσε, με την ευκαιρία των εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάιο να συμμετάσχουν και νέα μέλη με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά.

«Φέτος», είπε, «ο σύλλογός μας συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και είμαστε υπερήφανες, τόσο εμείς, όσο και οι προκάτοχοί μας, που τον δημιούργησαν. Παρά την κρίση, που διέρχεται η χώρα μας, εμείς πρέπει να μπορούμε να αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη, τη μικρή, αλλά τόσο σημαντική βοήθεια».

Τέλος ευχαρίστησε «τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της πόλης, που πρόσφεραν δώρα για τη βασιλόπιτα, τη δασκάλα χορού κ. Μαραντίνα Στεργιούλη, που παρουσίασε με τις μαθήτριές της χορευτικό πρόγραμμα, τις καλλιτέχνιδες Έλενα Γκατζά και Φρόσω Κτιστάκη, που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση και όλους όσους παραβρέθηκαν».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος και η εκπρόσωπος του δημάρχου κ. Βιβή Τσεκούρα, που απηύθυναν χαιρετισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass