Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΤΕΓΓΕΛΛΕΙ:

«Όχι» στη νέα φορομπηχτική επιδρομή του Δήμου Τεμπών

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2016 0:41
Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών κ. Χρ. Μπίκας Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών κ. Χρ. Μπίκας

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Παρέμβαση στο μείζον θέμα που έχει να κάνει με τις αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας- ηλεκτροφωτισμού, σε ύδρευση και άρδευση, στην επιβολή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας κάνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δήμου Τεμπών.

Με δήλωσή του ο επικεφαλής τα παράταξης κ. Χρήστος Μπίκας σημειώνει ότι: «η δημοτική αρχή του κ. Κολλάτου συνεχίζοντας τη φορομπηχτική της πολιτική επιβάλλει ακόμη έναν φόρο!

Συγκεκριμένα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επέβαλλε τέλος (διαμονής παρεπιδημούντων, επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων) στους επαγγελματίες της περιοχής, ένα χαράτσι που έρχεται να προστεθεί στα δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη που επέβαλλε η κυβέρνηση και που κυριολεκτικά καταδικάζουν τους μικρομεσαίους σε αφανισμό».

Και ο κ. Μπίκας συνεχίζει σημειώνοντας ότι: «ενώ η δημοτική αρχή Τεμπών από τη μια χαρατσώνει τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους άνεργους της περιοχής, από την άλλη προκλητικά μειώνει για μια ακόμη χρονιά τα τέλη των βιομηχάνων, με αποτέλεσμα να χρεώνει τον Δήμο με 100.000 ευρώ». Τέλος, στη δήλωσή του ο κ. Μπίκας επισημαίνει: «Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» καταψηφίσαμε το νέο χαράτσι απαιτώντας να πάρει πίσω η δημοτική αρχή τις αυξήσεις σε νερά, τέλη καθαριότητας – φωτισμού, με ταυτόχρονη αύξηση στα τέλη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Να ζητηθούν και να αποδοθούν από το κράτος στον Δήμο τα παρακρατηθέντα των προηγούμενων ετών που ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass