Πρόσληψη υπαλλήλου γραφείου στο ΕΚΝΛ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2016 11:44 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Ιαν 2016 11:46

 

   Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Λάρισας, αποφάσισε να προχωρήσει σε προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη μιας (1)θέσης υπαλλήλου γραφείου, με εξαρτημένη σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών στην γραμματειακή υποστήριξη του ΕΚΛ .

   Απαραίτητες προϋποθέσεις ειναι να γνωρίζει άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αγγλικά, να είναι κάτοχος πτυχίου μιας τουλάχιστον από τις παρακάτω ειδικότητες: α) δημοσιογραφία, διοίκηση επιχειρήσεων η άλλων σχετικών με το αντικείμενο της θέσης σχολών της ημεδαπής.

   Θα παρθεί υπόψη η εργασιακή του - ης εμπειρία καθώς και αν   είναι μέλος σωματείου της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.  

   Οι ενδιαφερόμενοι – νες, καλούνται να παραλάβουν το έντυπο των δικαιολογητικών και την αίτηση πρόσληψης από τη γραμματεία του ΕΚΝΛ (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, στον 2ο όροφο, τις ώρες από 10 π.μ έως 14 μ.μ), και να υποβάλουν αυτοπροσώπως στην παραπάνω διεύθυνση την αίτηση και τα δικαιολογητικά από τις 26/01/2016 έως τις 30/01/2016 στις παραπάνω εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η πρόσληψη θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με απόφαση της διοίκησης του ΕΚΝΛ έπειτα από την σχετική έγκριση του ΟΑΕΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass