ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ

Ο ΕΝΦΙΑ «λυγίζει» την Ηπειρωτική Εστία

* Ποιοι εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2016 0:07

Με λιτανεία της εικόνας του Αγίου Γεωργίου του νεομάρτυρος κορυφώθηκαν στη συνοικία Ηπειρώτικα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις. Το πρωί τελέσθηκε θεία λειτουργία στον Αγιο Γεώργιο εξ Ιωαννίνων ενώ το απόγευμα τελέσθηκε εσπερινός και ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος ν. Λάρισας, μετά την αρτοκλασία, τέλεσε μνημόσυνο στη μνήμη όλων των θανόντων ηπειρωτών.

Για να ακολουθήσει κοπή πίτας των μελών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ηπειρωτικής Εστίας αλλά και συνέλευση, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βασ. Μπέκο να κάνει τον απολογισμό δράσης. Σημειώνοντας παράλληλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εστία αφού από τα 8.000 ευρώ των εσόδων από μισθώματα ακινήτων, τα 7.700 ευρώ πρέπει να αποδοθούν στην Εφορία, καθώς μόνο ο ΕΝΦΙΑ για το κτίριο που στεγάζει την Εστία ανέρχεται σε 5.200 ευρώ. Με τον κ. Μπέκο να σημειώνει πως με αυτές τις οικονομικές εξελίξεις, πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης για την Ηπειρωτική Εστία η οποία εκτός από τις δράσεις του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου, στεγάζει και τους Συλλόγους, Καλαρρυτινών, Παδιωτών, Ζαγορίσιων και Αετομηλιτσιωτών.

Τέλος, στο νέο ΔΣ του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου ν. Λάρισας, εκλέχθηκαν χθες οι Βασ. Μπέκος, Παν. Σακογιάννης, Κων. Τάσσιος, Ματ. Κοντονάσιου, Αγγ. Νητσιάκου – Τσακνάκη, Ελισσ. Μπαργιάνη και Μάγδ. Βασιλαποστόλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass