ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Συμβολικός αποκλεισμός του Δικαστικού Μεγάρου

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 0:44
Σε συμβολικό αποκλεισμό του Δικαστικού Μεγάρου προχώρησαν χθες Λαρισαίοι δικηγόροι σε κινητοποίηση με μαζική συμμετοχή Σε συμβολικό αποκλεισμό του Δικαστικού Μεγάρου προχώρησαν χθες Λαρισαίοι δικηγόροι σε κινητοποίηση με μαζική συμμετοχή

 

Σε συμβολικό αποκλεισμό του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, προχώρησαν χθες το μεσημέρι εκατοντάδες Λαρισαίοι δικηγόροι με τη συμμετοχή συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών.

Η κινητοποίηση ήταν ενταγμένη στις αντιδράσεις του κλάδου με αφορμή το νέο ασφαλιστικό. Σημειώνεται πως δεκάδες Λαρισαίοι δικηγόροι, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΔΣΛ Δημ. Κατσαρό συμμετείχαν επίσης χθες στην πανελλαδική κινητοποίηση που έγινε στην Αθήνα, με τη συμμετοχή γιατρών, φαρμακοποιών και μηχανικών.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες Λαρισαίοι δικηγόροι που δεν συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Αθήνας, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά σχέδια με αφορμή το νέο ασφαλιστικό, αναρτώντας παράλληλα πανό στο Δικαστικό Μέγαρο, στα οποία σημειωνόταν «αξιοπρεπής δικηγορία – αξιοπρεπής δικαιοσύνη» και «όχι στο ασφαλιστικό – λαιμητόμο των δικηγόρων»

Στο πλαίσιο της ίδιας κινητοποίησης, χθες παρέμειναν κλειστά τόσο τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου όσο και τα γραφεία των Λαρισαίων δικηγόρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass