Ο Μπέκαμ στο Χόλιγουντ. Θα είναι ο επόμενος 007;

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 18:14
           

Από την έλευσή του κιόλας στις ΗΠΑ το 2007, είχαν προβλέψει ότι ο τελικός προορισμός του θα ήταν το Χόλιγουντ. Κι αν αρχικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πρόβαλε μία μικρή αντίσταση... κολλώντας στα ποδοσφαιρικά παπούτσια που ακόμα φορούσε, όταν αποχαιρέτησε την μπάλα το 2013, δεν είχε πια δικαιολογίες. Έτσι έφτασαν οι διαφημιστικές ταινίες για την H&M (όπου έτρεχε φορώντας τα εσώρουχά της) και Belstaff (δίπλα στον Χάρβεϊ Καϊτέλ), οι εμφανίσεις στην τριλογία "Goal" και στην «θεία λειτουργία» του φίλου του, Γκάι Ρίτσι, όπου ήταν η προεπισκόπηση για να κάνει το πραγματικό κινηματογραφικό ντεμπούτο του, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον επόμενο χρόνο.

Ο Μπέκαμ θα έχει ένα ρόλο, όπου μάλιστα θα μιλάει («μόλις 13 γραμμές, αλλά έχω εκπαιδευτεί πολύ καλά», όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος), στην ταινία «Ιππότες της στρογγυλής τράπεζας: βασιλιάς Αρθούρος», τελευταία του πρώην άντρα της Μαντόνα.

«Γνωρίζω ότι πολλοί αθλητές που έχουν επιλέξει αυτόν τον δρόμο στο τέλος της καριέρας τους έχουν αποτύχει» είπε στους "Times" και συνέχισε: «Γιατί πρόκειται για ένα δύσκολο επάγγελμα, που απαιτεί επιδεξιότητα και πειθαρχία. Γι' αυτό δεν θέλω να προχωρήσω πολύ γρήγορα, ενώ είμαι έτοιμος να δεχθώ την αναπόφευκτη κριτική».

Η "Daily Star" προχωράει ακόμα περισσότερο, αναφέροντας ότι δίπλα του στέκεται και τον βοηθάει, για το πώς μπορεί να σταθεί απέναντι στο φακό, ο φίλος του, διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι πεισμένος ότι ο Μπέκαμ μπορεί να σταθεί στο Χόλιγουντ, «γιατί είναι ωραίος και έχει το χάρισμα, δύο ιδιότητες που λειτουργούν στο Χόλιγουντ».

Και οι συμβουλές του Τομ Κρουζ φαίνεται ότι έχουν πιάσει τόπο, εάν κάποιος παρατηρήσει τους θαυμαστές του Μπέκαμ, οι οποίοι θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να είναι εκείνος ο επόμενος Τζέιμς Μποντ στην θέση του Ντάνιελ Κρεγκ.

«Ο Τομ ξέρει πώς να παίζει έναν μυστικό πράκτορα, βλέποντας την επιτυχία του στο "Mission Impossible". Έτσι οι προτάσεις του θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες στον Μπέκαμ, στην περίπτωση που του προσέφεραν τον ρόλο» ανέφερε ανώνυμη πηγή στην αγγλική εφημερίδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass