Πτώμα «εξωγήινου» σε Ρωσικό ποτάμι?

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2015 19:24


ΜΟΣΧΑ
Δυο κάτοικοι της ρωσικής πόλης Σοσνόβι Μπορ ανακάλυψαν την Κυριακή ένα μικρό και παράξενο πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο, στις όχθες του ποταμού Kovashi, που βρίσκεται κοντά σε μεγάλο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας.
Το πλάσμα έχει μια πολύ παράξενη κρανιακή δομή και αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για για έμβρυο μεταλλαγμένου κοτόπουλου, ισχυρισμός που απορρίπτουν όμως οι επιστήμονες, καθώς το άγνωστο πλάσμα δεν έχει ούτε λαιμό, ούτε φτερά, και δεν πρόκειται για πουλερικό, αλλά ούτε για ψάρι...
Οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοφυσικής του Krasnoyarsk εξέτασαν το μυστηριώδες πλάσμα και δήλωσαν ότι είναι αδύνατον να το ταυτοποιήσουν, ενώ ο βιολόγος Yegor Zadereev, ανέφερε ότι χρειάζονται εκτεταμένες περαιτέρω μελέτες πριν εξαχθεί κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.
Το εύρημα θα σταλεί στην Μόσχα για να εξεταστεί από επιστήμονες, αλλά οι ερευνητές που ασχολούνται με τους εξωγήινους είναι ήδη πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την σορό εξωγήινου πλάσματος.
Ο Scott C Waring, συγγραφέας και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας UFO Sightings Daily, δήλωσε ότι: «Αυτό το μικροσκοπικό εξωγήινο πτώμα που βρέθηκε κοντά σε ποταμό στη Ρωσία δεν έχει καμία ομοιότητα με οποιοδήποτε γνωστό ζώο. Οι Ρώσοι επιστήμονες είναι σε σύγχυση και θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία, υποθέτω, ότι θα περιλαμβάνουν και εξετάσεις DNA».
Η πόλη Σοσνόβι Μπορ κτίστηκε το 1958 για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πυρηνικού σταθμού που καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες της Αγίας Πετρούπολης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass