ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Σκότωσαν τον κροκόδειλο που κατασπάραξε 12χρονο

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2024 8:11

ΣΙΔΝΕΪ
Η αστυνομική διεύθυνση της Βόρειας Επικράτειας στην Αυστραλία ανακοίνωσε χθες ότι δασοφύλακες εντόπισαν και σκότωσαν τον κροκόδειλο που είχε κατασπαράξει ένα 12χρονο κορίτσι την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα ίχνη του παιδιού είχαν χαθεί στις 2 Ιουλίου όταν κολυμπούσε στο ποτάμι κοντά στην Παλάμπα, μια απομακρυσμένη κοινότητα μόλις 350 κατοίκων. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, με τη συνδρομή πλωτών και εναέριων μέσων. Δύο ημέρες αργότερα, εντοπίστηκαν ανθρώπινα υπολείμματα και κατόπιν εργαστηριακών εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στη 12χρονη. Τα σημάδια από τα σαγόνια του κροκόδειλου ήταν εμφανή. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ήταν η πρώτη θανατηφόρα επίθεση κροκόδειλου σε άνθρωπο, στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας, από το 2018. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε η αστυνομική διεύθυνση αναφέρει ότι δασοφύλακες εντόπισαν και σκότωσαν την Κυριακή τον κροκόδειλο, μήκους 4,2 μέτρων, ο οποίος κατασπάραξε το παιδί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass