ΙΤΑΛΙΑ: Ντύθηκε Ιησούς Χριστός για το μπάτσελορ πάρτι του

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2024 7:10

ΡΩΜΗ
‘Ενας άντρας οργάνωσε την μπάτσελορ βραδιά του, ντυμένος Ιησούς και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 200 ευρώ από την ιταλική αστυνομία.

Ο υποψήφιος γαμπρός που γιόρτασε το εργένικο πάρτι ντυμένος Ιησούς Χριστός και κρατώντας έναν σταυρό. Ο νεαρός άντρας, γύρω στα 20, φορούσε ένα λευκό χιτώνα και με μια ομάδα φίλων του περιπλανιόταν από μπαρ σε μπαρ σε ένα στο πολυσύχναστο κέντρο του Ιεσόλο, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Βενετίας. Η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες, αν και δεν είχαν υπάρξει αναφορές για βίαιη και ενοχλητική συμπεριφορά. Του επέβαλε επιτόπου πρόστιμο, επικαλούμενη νόμο περί βλασφημίας, αναφέρει η Daily Mail. Ένας ιδιοκτήτης τοπικού μπαρ δήλωσε: «… Έσερνε έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό στο κέντρο της πλατείας και οι περισσότεροι άνθρωποι έβγαζαν φωτογραφίες και απλά γελούσαν και έδειχναν. «Δεν προκαλούσαν κανένα πρόβλημα και δεν ήταν εκτός ελέγχου ή κάτι τέτοιο, αλλά το επόμενο λεπτό έφτασε ένα περιπολικό και τους σταμάτησε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass