ΡΩΣΙΑ

Αεροσκάφος πάτησε υπάλληλο αεροδρομίου

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2024 8:00

ΜΟΣΧΑ
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας υπάλληλος αεροδρομίου στη Ρωσία, που τον πάτησε ένα αεροσκάφος βάρους 77 τόνων την περασμένη Κυριακή.

Ο ηλικίας 21 ετών Ραΐλ Κασάνοφ, μέλος του προσωπικού εδάφους του αεροδρομίου Κόλτσοβο της πόλης Γεκατερινμπούργκ της κεντρικής Ρωσίας βρέθηκε κάτω από τους μπροστινούς τροχούς του αεροσκάφους, όταν ο κυβερνήτης του Airbus A320 της Ural Airlines βιάστηκε να τροχοδρομήσει στον διάδρομο προσαπογείωσης, όπως φαίνεται και σε βίντεο-σοκ, που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ενώ έβγαινε το αεροσκάφος από τον χώρο στάθμευσης, ο τεχνικός υπέστη τραύμα στο πόδι. Κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο και ερευνώνται οι συνθήκες», ανέφερε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Μετά το φρικτό ατύχημα, γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του τεχνικού, ο οποίος ανέκτησε χθες τις αισθήσεις του. Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ανακρίνεται και κατηγορείται για αμέλεια. Μετά από καθυστέρηση 3,5 ωρών, το αεροσκάφος απογειώθηκε τελικά με προορισμό την πρωτεύουσα του Κιργιστάν, Μπισκέκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass